Την νέα σειρά προγραμμάτων Υγείας, ικανών να καλύψουν όλες τις ανάγκες μας παρουσίασε η Ευρωπαϊκή Πίστη!

Η συνάντηση έγινε στο Porto Rio παρουσία συνεργατών και διευθυντών που δραστηριοποιούνται στην Δυτική Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή αλλά και απλών πολιτών που ήθελαν να ενημερωθούν για τα υπάρχοντα προϊόντα της κορυφαίας ασφαλιστικής εταιρίας.

Για άλλη μια φορά η Ευρωπαϊκή Πίστη με παρουσία 41 χρόνων στην ασφαλιστική αγορά πρωτοπορεί και προλαβαίνει τη φροντίδα της υγείας, της δικής μας αλλά και των αγαπημένων μας προσώπων.


Πληροφορίες:

Eυρωπαϊκή Πίστη: Πατρών Κλάους & Ολύνθου 1, Πάτρα (κόμβος ΤΕΙ)
τηλ. επικ. 2610 278393 & 2610275181
email. [email protected]

Αναπτύσσοντας την φιλοσοφίας τους τα στελέχη της κορυφαίας ασφαλιστικής επισημάνθηκε πως το υπέρτατο αγαθό της υγείας θα πρέπει να καλύπτει την ιδιωτική ασφάλεια όλων των Ελλήνων.

Δημιούργησαν ασφαλιστικά προγράμματα Υγείας που ήρθαν να συμπληρώσουν τις ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες με σκοπό η Ευρωπαϊκή Πίστη να μας συνοδεύει σε όλη τη διάρκεια της ζωής μας με επιλογές νοσηλείας, ανάλογες των επιλογών μας.

Γνωρίστε το ιδιωτικό σύστημα υγείας από την Ευρωπαϊκή Πίστη και ενημερωθείτε για τις παροχές που πάνω από όλα προσφέρουν ελευθερία που σώζει ζωές και δυνατότητες που δεν είναι "ψιλά γράμματα" στα ασφαλιστικά συμβόλαια υγείας!