Ήταν το καλύτερο σκηνικό που μπορούσε να στηθεί για έναν γάμο φθινοπωρινό...

Συγγενείς, κάποιοι καλοί φίλοι, ένα ερωτευμένο ζευγάρι, η πόλη και οι άνθρωποι της που αυτή την εποχή "ζωγραφίζουν" με τα πιο ωραία χρώματα το αστικό τοπίο.

Η Νικολέτα Μοσχοπούλου και ο Πάνος Καπάνης επέλεξαν να παντρευτούν στο δημαρχείο της Πάτρας την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου και να εκμεταλλευτούν το ντεκόρ που προσφέρει η Μαιζώνος για τις αναμνηστικές τους φωτογραφίες.

Με τις "ευλογίες" του φωτογράφου Ανδρέα Γεωργόπουλου βγήκαν στην μέση του δρόμου και αφού σταμάτησαν την κυκλοφορία των οχημάτων φωτογραφήθηκαν μπροστά σε λεωφορείο του Αστικού Κτελ δίνοντας στο γαμήλιο άλμπουμ τους την πιο αυθόρμητη και γλυκιά φωτογραφία.


Αφού ο ο οδηγός έδειξε κατανόηση και οι φωτογραφίες βγήκαν η συνέχεια δόθηκε στο δημαρχιακό μέγαρο που άνοιξε τις πόρτες του για την τελετή.

Αυτήν την εξαιρετική εποχή του χρόνου που τα φώτα της πόλης επιτρέπουν όμορφες βραδινές λήψεις το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε να κάνει το ξεκίνημα της κοινής του ζωής που αναμένεται σε λίγο καιρό να αποκτήσει νέους πρωταγωνιστές, αφού η Νικολέτα θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους μωράκι!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες που ο κ. Γεωργόπουλος παραχώρησε στο patrasevents.gr: