ΤΟ ΡΕΦΕΝΕ ΜΕ ΤΗ ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΗ ΚΩΜΩΔΙΑ
«Ω, τι κουτοί, κουτοί!...» ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΝΘΕΟΝ

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι πρόβες του Ε. Σ. Π. «Ρεφενέ» για την καινούρια παραγωγή του, που θα παρουσιαστεί στο κινηματοθέατρο Πάνθεον. Πρόκειται για την σπαρταριστή κωμωδία «Ω, τι κουτοί, κουτοί!...» με θέμα την βλακεία που ενίοτε μας κυβερνά και συχνά μας καταδιώκει. Υπάρχουν αμέτρητες μαρτυρίες επωνύμων περί του θέματος που έχουν ιστορικά καταγραφεί. Παραθέτουμε μερικές, εντελώς αντιπροσωπευτικές και προσκαλούμε το φιλοθεάμον κοινό να σχηματίσει τη δική του άποψη.

Ο βλάκας νομίζει πραγματικά ότι είναι σοφός, αλλά ο σοφός θεωρεί τον εαυτό του βλάκα. (Γουίλιαμ Σαίξπηρ)
Στην πολιτική, η βλακεία δεν είναι μειονέκτημα. (Ναπολέων Βοναπάρτης)
Όσο πιο χαζός ο χωριάτης, τόσο καλύτερα τον καταλαβαίνει το άλογο. (Άντον Τσέχωφ)
Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά. (Μαρκ Τουαίην)
Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες. (Αλβέρτος Αϊνστάιν)
Οι άνθρωποι γεννιούνται αμόρφωτοι, όχι ηλίθιοι. Γίνονται ηλίθιοι με την εκπαίδευση. (Μπέρτραντ Ράσελ)

ΠΡΟΣΟΧΗ
Το έργο θα παιχτεί μόνο για 8 παραστάσεις από 23 Νοεμβρίου μέχρι 3 Δεκεμβρίου 2018 (κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή & Δευτέρα με ώρα έναρξης 20:30 πλην Παρασκευής 21:30) Προπώληση στο θέατρο δύο ώρες πριν την παράσταση και στο τηλέφωνο 6989 651091 (πρωινά 10:00-15:00)