Ο Κόκκινος Μύλος είναι μια περιοχή που ο Δήμος Πατρέων θέλει να διαμορφώσει και να αναδείξει, μέσα από εργασίες που ήδη έχουν ξεκινήσει.

Έχει βάλει γκαζόν και ποτιστικά, κάδους απορριμάτων, αλλά και παγκάκια για να ξεκουράζονται όσοι επισκέπτονται το σημείο.

Οι εργασίες δεν έχουν ολοκληρωθεί, ωστόσο ακόμα και η, μέχρι στιγμής, εικόνα που βλέπει κανείς περνώντας από εκεί, δείχνει πόσο αλλαγμένος προς το καλύτερο θα είναι από δω και πέρα ο Κόκκινος Μύλος.

Οι εργαζόμενοι του Δήμου, έκαναν την παραθαλάσσια έκταση να είναι ανοιχτή και προσβάσιμη για όλους και γι' αυτό έχουν την αμέριστη στήριξη των κατοίκων της περιοχής.

Όμως, δεν έχει την ίδια γνώμη και η Κτηματική Υπηρεσία, η οποία στέλνει τη Δημοτική Αρχή στα Δικαστήρια. "Προφανώς... προτιμά την πρότερη κατάσταση, με σκουπίδια, μπάζα και άλλα που αγγίζουν τα όρια της παρανομίας" κατήγγειλε χθες ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παραλίας.

Μάλιστα οι κάτοικοι και οι φορείς της περιοχής σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις...

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες που δείχνουν τη διαφορά του χθες με το σήμερα:


Το πριν


Το μετά