Ο πολυτιμότερός παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα τελευταία παιχνίδια είναι ο Αντονί Μαρσιάλ, ο οποίος είναι μόνιμη πηγή κινδύνων για τις αντίπαλες άμυνες. Σε αυτή τη δύσκολη εποχή για τους «κόκκινους» διαβόλους ο Ζοσέ Μουρίνιο αναγκάστηκε να τον χρησιμοποιήσει για να δώσει πνοή στην προβλέψιμη ομάδα του.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός που ήταν παραγκωνισμένος στο ξεκίνημα της σεζόν πλέον είναι από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη διάθεση του Μουρίνιο. Είναι γεγονός ότι το καλοκαίρι ο Μαρσιάλ ήθελε να αποχωρήσει από την ομάδα, με τον «Special One» να είναι σύμφωνος, αλλά οι απαιτήσεις της διοίκησης της Γιουνάιτεντ ήταν πολύ υψηλές αποθαρρύνοντας έτσι τις ομάδες που ενδιαφέρονταν.

Η κατάσταση πλέον έχει αλλάξει ριζικά και ο 22χρονος είναι έτοιμος να πει το «ναι» σε πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του, ανεξαρτήτως από το τι μέλλει γενέσθαι με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Σύμφωνα με το Γαλλικό δίκτυο «RMC» η πρόταση περιλαμβάνει ποσό ανάμεσα στις 150.000 και τις 200.000 εβδομαδιαίως, που αποτελεί μια αρκετά μεγάλη αύξηση για τον Μαρσιάλ. Ένας απρόσμενος «σύμμαχος» για την ανανέωση συμβολαίου του Αντονί Μαρσιάλ είναι η πολύ κακή εικόνα του Αλέξις Σάντσες ο οποίος σύμφωνα με τα Βρετανικά ρεπορτάζ είναι «φευγάτος» με την διοίκηση και τον Μουρίνιο να μην είναι ιδιαίτερα αρνητική στην πιθανότητα πώλησης του Χιλιανού.