Για ακόμη μια φορά η Δύναμη Πατρών πρωταγωνίστησε στα τερέν, επιστρέφοντας στην πόλη μας πρώτη από τα πατρινά σωματεία σε συγκομιδή μεταλλίων, κατακτώντας 4 μετάλλια στο G1 - Greece Οpen Taekwondo Tournament, που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων από τις 19 έως 21 Οκτωβρίου 2018, με συμμετοχή 1.100 αθλητών από 35 χώρες!

Το πρώτο και μοναδικό μετάλλιο για την Πάτρα στις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών ήρθε την πρώτη μέρα της διοργάνωσης με την Ρέα Νασοπούλου να επιστρέφει στις νίκες σε μια δύσκολη περίοδο πανελληνίων για την ίδια. Η αθλήτρια της Δύναμης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία -62kg ύστερα από 3 δυνατούς αγώνες, χάνοντας τον ημιτελικό της κατηγορίας στο χρυσό πόντο λόγω επαφών από την πρώτη στην κατάταξη αθλήτρια.

Τη δεύτερη μέρα, ακόμα ένα μετάλλιο για τη συλλογή της Δύναμης Πατρών προστέθηκε από τη Δήμητρα Συνοδινού στην κατηγορία cadets - 37kg. Η μικρή της παρέας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, στη δεύτερη της συμμετοχή σε διοργάνωση G1.

Η αυλαία του G1 - Greece Open έπεσε με δύο ακόμα χάλκινα μετάλλια για την πόλη της Πάτρας με τους αθλητές Πάνου Χρήστος - 51kg και Παπακωνσταντίνου Γλυκερία - 49kg να κατακτούν την 3η θέση στις κατηγορίες Εφήβων - Νεανίδων.