Γερή ήταν η μπάζα διαρρηκτών που έδρασαν το περασμένο Σάββατο σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου, εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ενοίκων. Σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi, οι διαρρήκτες, παραβιάζοντας την κεντρική πόρτα, εισήλθαν στο διαμέρισμα και αφαίρεσαν ένα μικρό χρηματοκιβώτιο που περιείχε το χρηματικό ποσό των 15.000 ευρώ και τιμαλφή αξίας 4.000 ευρώ!

Ωστόσο, ο 71χρονος ένοικος της οικίας παραλίγο να βρει τον μπελά του καθώς οι δράστες φεύγοντας αφαίρεσαν και μία κυνηγετική καραμπίνα του παθόντα ο οποίος για το λόγο αυτό συνελήφθη από τους αστυνομικούς (για πλημμελή φύλαξη όπλου) αν και λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής του Εισαγγελέα.

Την υπόθεση ερευνά η Ασφάλεια Αγρινίου.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών οι οποίοι στις 20-10-2018, στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου, διέρρηξαν οικία ημεδαπών και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της ένα εντοιχισμένο χρηματοκιβώτιο που περιείχε το χρηματικό ποσό των (15.000) ευρώ και κοσμήματα, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, μια κυνηγετική καραμπίνα καθώς και τρία διαβατήρια.