Χαμός έγινε τις τελευταίες βραδιές στα στέκια της νεολαίας της Πάτρας και στους υπαίθριους κοινόχρηστους χώρους.

Μπαίνοντας, σύμφωνα με τις προβλέψεις για τον καιρό, για τα καλά στο χειμώνα μέσα στη διάρκεια της εβδομάδας, οι Πατρινοί, νέοι και μεγαλύτεροι, βγήκαν από τα σπίτια τους για να πάρουν μία ακόμα μικρή "τζούρα" από το καλοκαίρι, γεμίζοντας τα μαγαζιά του κέντρου της Πάτρας, αλλά και τα τραπεζάκια στις πλατείες και στους πεζοδρόμους. 

Τόσο την Παρασκευή, όσο και το Σάββατο επικράτησε το αδιαχώρητο στα μαγαζιά της Ηφαίστου και της Τριών Ναυάρχων, σε δύο πεζόδρομους που έχουν εξελιχθεί στους αγαπημένους των Πατρινών τους θερινούς μήνες.


φωτο - allouuuuuu

φωτο - allouuuuuu

Όμως αρκετοί ήταν και αυτοί που την άραξαν στα σκαλάκια της Γεροκωστοπούλου, της Αγίου Νικολάου και της Πατρέως, αλλά και στα παγκάκια της πλατείας Γεωργίου, μιας και οι δύο αυτές νύχτες ήταν απολαυστικές, με φεγγάρι και θύμιζαν κάτι από καλοκαίρι. 

Μπαίνουμε πλέον στις τελευταίες ημέρες του Οκτωβρίου και τέτοιες βραδιές στους πεζόδρομους και στις πλατείες, από εδώ και στο εξής θα σταματήσουν. Ξεκινούν τα κρύα και οι εικόνες σαν και αυτές που είδαμε την Παρασκευή και το Σάββατο θα λείψουν σε πολλούς. 


Φωτο - pandriakopoulos

Φωτο - pandriakopoulos