Με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη, συναντήθηκε η Έλενα Κονιδάρη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο και η κυρία Κονιδάρη είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη θέματα που αφορούν στην στρατηγική του για τις Περιφερειακές εκλογές του Μαΐου.

Αντάλλαξαν ακόμη απόψεις για θέματα που αφορούν στην Περιφέρεια αλλά και για μείζονα ζητήματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή και τους κατοίκους της.

Στη διάρκεια της συνάντησης τονίστηκε ότι διαμορφώνεται εξαιρετικά θετικό κλίμα μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, ενώ η Έλενα Κονιδάρη δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή της στον εκλογικό του αγώνα.

Μετά την συνάντηση η κυρία Κονιδάρη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συναντήθηκα σήμερα με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη. Η υποψηφιότητά του αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία για την περιοχή, έτσι ώστε η Δυτική Ελλάδα να αποκτήσει τη θέση που πραγματικά της αξίζει στον αναπτυξιακό χάρτη της χώρας.

Είναι η ώρα όλοι μαζί να συστρατευτούμε και να δώσουμε τέλος στο παλιό, στηρίζοντας έναν νέο άνθρωπο, ενεργό επιστήμονα, με όραμα, αξίες και γνώση στην Αυτοδιοίκηση.

Ο Νεκτάριος Φαρμάκης συνδυάζει όλα εκείνα τα πολιτικά και αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά που δημιουργούν ήδη παράσταση νίκης αλλά και δίνουν προοπτική ανασυγκρότησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας μπροστά στις μεγάλες προκλήσεις που διαμορφώνονται για την περιοχή.

Είναι αυτονόητη η συμπαράστασή μου στην προσπάθειά του και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις έτσι ώστε με την επιτυχία του η Δυτική Ελλάδα να γυρίσει σελίδα»