Λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου ένας άντρας μπήκε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στα Σαγέικα Αχαΐας και με την απειλή όπλου πήρε από τον ιδιοκτήτη το ποσό των 10.500 ευρώ.

Ο δράστης είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και αφού πήρε τα χρήματα διέφυγε μαζί με συνεργό του ο οποίος τον περίμενε σε κοντινό σημείο.

Αντρες της Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας έστησαν και μπλόκα σε διάφορα σημεία στην περιοχή για να μπορέσουν να τους εντοπίσουν, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να οδηγεί στους δράστες.

H ανακοίνωση της Αστυνομίας

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος άγνωστων δραστών, οι οποίοι σήμερα τα ξημερώματα σε χωριό της Δυτικής Αχαΐας ενεργώντας από κοινού, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, φορώντας κουκούλες, μετέβησαν σε πρακτορείο ΟΠΑΠ ημεδαπού που βρισκόταν σε λειτουργία και με την απειλή πυροβόλου όπλου (τύπου πιστολιού) που έφερε ο ένας από τους δράστες, αφαίρεσαν από το ταμείο της επιχείρησης το χρηματικό ποσό των -10.500- ευρώ και λαχεία.