Με συγκεκριμένο οικονομικό παράγοντα της Πάτρας και πρώην μέτοχο της Παναχαϊκής τα έχει βάλει ο φίλαθλος κόσμος των "κοκκινόμαυρων", υποστηρίζοντας ότι κρύβεται πίσω από αθηναϊκά δημοσιεύματα που κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αφορούν την ομάδα.

Για όσους γνωρίζουν το όλο θέμα είναι γνωστό. Πρόκειται για πρώην μέτοχο της ομάδας που έχοντας προσωπικές κόντρες με άτομο ή και άτομα της ΠΑΕ, προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις καταστάσεις που υπάρχουν, θεωρώντας ότι κάνει κακό σε αυτούς με τους οποίους βρίσκεται σε αντιπαράθεση ή καλύτερα με αυτούς που έχει βάλει στο... μάτι.

Ο συγκεκριμένος παράγοντας, έχοντας ταυτόχρονα και πολιτικές βλέψεις - λέγεται ότι είναι από τα πρόσωπα που "κρύβεται" πίσω από το θέμα της βίλας Πελετίδη και του "πόλεμου" που έχει ξεκινήσει - προσπαθεί να προωθήσει στα εσωτερικά κλιμάκια του κόμματος από όπου προέρχεται, συγκεκριμένο πρόσωπο της ΠΑΕ για την δημαρχία, θεωρώντας έτσι ότι θα κάνει κακό στο άλλο πρόσωπο της ΠΑΕ (με το οποίο παλιότερα έπιναν καθημερινά μαζί καφέ εκεί στην Ρήγα Φεραίου) το οποίο βρίσκεται στο επίκεντρο της... δράσης του και που λέγεται ότι έχει άλλη προτίμηση για τον δημαρχιακό θώκο.

Στο μεταξύ ο Κώστας Κατσουράνης, τον οποίο το δημοσίευμα εμφανίζει ως απλήρωτο (ως γνωστόν δεν είναι μόνο υπάλληλος, αλλά είναι και αυτός μέτοχος) και έτοιμο για να αποχωρήσει από την Παναχαϊκή, χαρακτήρισε σε ανάρτηση του στο twitter, εχθρούς της ομάδας όσους κρύβονται πίσω από τέτοια δημοσιεύματα. Πάντως, το κύριο θέμα που απασχολεί τον κόσμο της Παναχαϊκής είναι η απόφαση της ΕΠΟ για να γίνει ο αγώνας της ομάδας με τον Ολυμπιακό στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Μερίδα του κόσμου και των οπαδών κατηγορούν μέλη της ΠΑΕ ότι γνώριζαν για την απόφαση αυτή και ότι δεν αντέδρασαν όπως έπρεπε, πιστεύοντας ότι στο Στάδιο τα ταμειακά οφέλη για την ΠΑΕ, θα είναι μεγαλύτερα. Οι οπαδοί, όμως, θεωρώντας ότι ο αγώνας αυτός πρέπει να γίνει στην μια και μοναδική έδρα της ομάδας, στο γήπεδο της Αγυιάς, μιλούν για αποχή όχι μόνο από τον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά και για διαρκή απουσία τους από όλα τα ματς πρωταθλήματος της φετινής σεζόν, σε περίπτωση που το ματς στο Κύπελλο Ελλάδος με τον Ολυμπιακό γίνει στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.


Η μια από τις αναρτήσεις του Κατσουράνη

Ο Κώστας Κατσουράνης σε συνεχείς αναρτήσεις του στο twitter πάνω στο θέμα του γηπέδου με τον Ολυμπιακό, ανέβασε μια φωτογραφία που δείχνει τους οπαδούς από το περσινό εντός έδρας ματς της ομάδας τους με τον Άρη, στην Αγυιά, γράφοντας ότι η έδρα της Παναχαϊκής είναι μία, ενώ μετά από λίγες ώρες μια φράση του Θουκυδίδη που έχει κεντρικό της νόημα ότι όλα γίνονται για το συμφέρον.

Προφανώς και "φωτογραφίζει" τους ανθρώπους της ΠΑΕ. Πάντως, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Μπακαλάρος, σε ανύποπτο χρόνο, είχε τονίσει ανοικτά ότι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό πρέπει να γίνει στην Αγυιά, ενώ στο ίδιο σκεπτικό κινούνται και τελευταία επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ για το θέμα.

Όλα αυτά αυτά τη στιγμή που πολλά λέγονται για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και για την διάθεση που έδειξαν οι μέτοχοι στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις τους για να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Με λίγα λόγια οι οπαδοί τα έχουν με όλους, πλην του Κώστα Κατσουράνη.