Τη νέα της δισκογραφική δουλειά ετοιμάζει η Πατρινή peformer και τραγουδίστρια Γιούλη Ασημακοπούλου.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ένα νέο single είναι σχεδόν έτοιμο και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να κυκλοφορήσει, ενώ σκοπεύει σύντομα, αναζητώντας και άλλα τραγούδια, να προχωρήσει στην δημιουργία ενός νέου δίσκου που θα είναι κάτι το ξεχωριστό για αυτή από πολλές απόψεις. 

"Ανυπομονώ να δείξω στον κόσμο καινούριες πτυχές του εαυτού μου που δισκογραφικά μέχρι στιγμής δεν είχα καταφέρει να εκφράσω, παρά μόνο σε live εμφανίσεις μου" τονίζει η ίδια μιλώντας στο patrasevents.gr.

Παράλληλα, η Πατρινή τραγουδίστρια που ήδη έχει ανοίξει τα φτερά της στην Αθήνα, τραγουδώντας κάθε χειμώνα σε γνωστές μουσικές σκηνές της πρωτεύουσας, με μεγάλη επιτυχία, έχει ξεκινήσει τις εμφανίσεις της στον Σταυρό του Νότου. Κάθε Σάββατο εμφανίζεται σταθερά για όλη τη σεζόν μαζί με την houseband στο club.

"Είμαστε 3 τραγουδιστές, ο Αντώνης Βλάχος, η Μυρτώ Ναούμ και εγώ" μας λέει. "Το πρόγραμμα είναι από ποπ ροκ μέχρι έντεχνο λαϊκό. Κάνουμε πάρτι με ροκ ν' ρόλ και ντίσκο ελληνικό και ξένο και τραγουδάμε ο,τι μας αρέσει ενώ έχουμε διάθεση διασκέδασης και φοβερή χημεία". Από το πρόγραμμα δεν λείπουν τα κλασικά ροκ κομμάτια του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου, όπως και έντεχνα και λαϊκά σπουδαία τραγούδια.

Πέρα από τις εμφανίσεις της στον Σταυρό του Νότου η Γιούλη Ασημακοπούλου ετοιμάζει αυτό το διάστημα μία σειρά από εμφανίσεις σε Αθήνα και πιθανότατα και στην Πάτρα. Εμφανίσεις που θα κυμαίνονται σε παρόμοιο μουσικό κλίμα, με πολύ έντονη διάθεση για ερμηνείες, αλλά και για χορό.


Με λίγα λόγια, έχει μπροστά της έναν ακόμα δημιουργικό χειμώνα, ετοιμάζοντας σημαντικά πράγματα, κάνοντας ένα ακόμα βήμα στην ανοδική πορεία που έχει διαγράψει τα τελευταία χρόνια στην καριέρα της.

Οι μουσικοί στο Stavros tou Notou club, η λεγόμενη houseband είναι: Αντώνης Βλάχος-φωνή, Γιούλη Ασημακοπούλου-φωνή, Μυρτώ Ναούμ-φωνή, Κωστής Πυρένης - κιθάρα- φωνή-ενορχήστρωση, Άλκης Δήμος μπάσο, Βασίλης Ντεφίγκος - σαξόφωνο-κρουστά -φλάουτο, Σταύρος Vam Der Wilt-πλήκτρα, Σίμος Κωνσταντινίδης - τύμπανα. Φώτα: Γιάννης Μπρατσης. Ήχος: Σωτήρης Παπακος.