Αύριο είναι η μεγάλη ημέρα του Pink the City 2018, όπου ένα ροζ ποτάμι θα ξεχυθεί στους δρόμους της Πάτρας. Πρόκειται για μία δράση ευαισθητοποίησης για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, που διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού « Άλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας. 

Την Κυριακή λοιπόν, θα περπατήσουμε ενάντια στον καρκίνο του μαστού με το σύνθημα “συγχρονίζουμε τα βήματά μας” για 1,5 χλμ με αφετηρία την Πλατεία των Υψηλών Αλωνίων και τερματισμό στο Μώλο της Αγίου Νικολάου.

Παρουσιάστρια της εκδήλωσης, όπως και πέρυσι θα είναι η Χριστίνα Λαμπίρη.

Η ίδια αναφέρει: "Είναι εξαιρετική τιμή για μένα να βρίσκομαι κοντά σας υποστηρίζοντας με όλη τη δύναμη της ψυχής μου την προσπάθεια του συλλόγου σας « Άλμα Ζωής» γιατί μου δίνετε την μοναδική δυνατότητα να ενώσω τη δική μου φωνή με τη δική σας αλλά και με τη φωνή όλων των γυναικών που γνωρίζουν να μάχονται και να βγαίνουν πάντα νικήτριες όσο σκληρός και άνισος μπορεί να είναι ο αγώνας τους.

Στις 21 Οκτωβρίου περπατάμε. Και κάθε βήμα μας, μας πάει μπροστά. Μπροστά την γνώση, στη πρόληψη, στη δύναμη, στην νίκη, στο φως. Δεν κρυβόμαστε. Δεν φοβόμαστε. Δεν εγκαταλείπουμε.

Και είμαστε όλοι μαζί".