Κακές εξελίξεις στην ομάδα της Παναχαϊκής που σίγουρα έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην εικόνα του πατρινού βόλεϊ.

Ο Νίκος Ρουμελιώτης σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ τόνισε ότι η ομάδα δεν θα κατέβει καν στο πρωτάθλημα και αναστέλλει τη λειτουργία της για ένα χρόνο. Μάλιστα όπως είπε ο ίδιος, παρά τις προσπάθειες που έγιναν όλο αυτό το διάστημα, δεν βρέθηκαν τα οικονομικά στηρίγματα που προσδοκούσαν για να κρατήσουν την ομάδα όρθια και να μπορέσει να συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Α2.

Τι σημαίνει τώρα αυτό για τους παίκτες; Οι παίκτες της Παναχαϊκής θα μείνουν ελεύθεροι και ήδη γίνονται προσπάθειες από την ομοσπονδία για να μην μείνουν ξεκρέμαστοι για ένα χρόνο και να μπορέσουν να συνεχίσουν την καριέρα τους κάπου αλλού.

Όπως υπογράμμισε ο ίδιος η απόφαση αυτή είναι οριστική, αφού το ζήτημα είναι καθαρά και μόνο οικονομικό και δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα για να αλλάξει κάτι που να δίνει την ελπίδα ότι θα υπάρξει κάποια λύση. "Όλες οι προσπάθειες που έγιναν έπεσαν στο κενό και δεν υπήρξε καμία θετική ανταπόκριση από τους ανθρώπους που περιμέναμε" τόνισε χαρακτηριστικά.

Πάντως, η είδηση αυτή προκάλεσε δυσαρέσκεια στον κόσμο της Παναχαϊκής, ενώ τα ερωτηματικά για το μέλλον της ομάδας παραμένουν, καθώς είναι διάχυτος ο φόβος σε περίπτωση που δεν υπάρξει κάποιο ενδιαφέρον αυτή η αναστολή της λειτουργίας να γίνει μόνιμη.

Ωστόσο, από την πλευρά του ο Νίκος Ρουμελιώτης, υποστηρίζει ότι η Παναχαϊκή παραμένει στα χέρια του, αφήνοντας ανοικτό το "παράθυρο" να ξεκινήσει μία νέα προσπάθεια με ταλαντούχα παιδιά.