Ο Βρετανός τηλεπαρουσιαστής Piers Morgan, αμφισβήτησε δημοσίως τον ανδρισμό του Daniel Craig επειδή φορούσε μάρσιπο, προκαλώντας οργή σε πολλούς άντρες που έσπευσαν να υπερασπιστούν τον ηθοποιό.

Ο κεντρικός παρουσιαστής του Good Morning Britain δημοσίευσε στο Twitter μια φωτογραφία του Daniel Craig. Σε αυτήν ο διάσημος Τζέιμς Μποντ φοράει έναν μάρσιπο έχοντας μέσα την νεογέννητη κόρη του, το πρώτο παιδί του με την ηθοποιό Rachel Weisz, το οποίο ήρθε πρόσφατα στον κόσμο.

«Αχ 007... όχι κι εσύ;!!!», έγραψε στο μήνυμά του ο Piers Morgan, συνοδεύοντάς το με τα hashtags #papoose, μια λέξη που προέρχεται από την κουλτούρα των Ινδιάνων και το τρόπο που μεταφέρουν στην πλάτη τα παιδιά τους, και #emasculatedBond, δηλαδή «ευνουχισμένος Μποντ». 


Τα σχόλια του για τον 50χρονο ηθοποιό, του οποίου η κόρη είναι μόλις λίγων εβδομάδων, πυροδότησαν έντονες αντιδράσεις και δεκάδες χρήστες, επιτέθηκαν στον παρουσιαστή για τις απόψεις του σχετικά με την έννοια του ανδρισμού δημοσιέυοντας δικές τους φωτογραφίες με τα μωρά τους στο μάρσιπο.