Ένας φίλος από τα παλιά της Παναχαϊκής ενδέχεται να κάτσει στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος, στην θέση του Μίκαελ Σκίμπε που όπως όλα δείχνουν η ΕΠΟ θα προχωρήσει στην αντικατάσταση του.

Ο πιθανότερος αντικαταστάτης του, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν τουλάχιστον τα ΜΜΕ της Αυστραλίας και της ομογένειας εκεί, είναι ο Άγγελος Ποστέκογλου. Ο προπονητής που επί των ημερών της προεδρίας του Κώστα Μακρή είχε καθίσει με επιτυχία στον πάγκο της Παναχαϊκής, βγάζοντας τότε στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο, αρκετούς νεαρούς παίκτες της ομάδας.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Ανδρέας Σάμαρης, ο νεαρός μέσος που αργότερα πήρε μεταγραφή σε διάφορες ομάδες, φτάνοντας στον Ολυμπιακό, στην Εθνική Ελλάδος και στη συνέχεια στα γήπεδα της Πορτογαλίας όπου και αγωνίζεται μέχρι τώρα. Ο Ποστέκογλου ήταν αυτός που στο σύντομο πέρασμα από την ομάδα είχε πείσει τους πάντες για την αξία του, όπως και για άλλους, εκείνης της Παναχαϊκής.

Τον Τεγούση, τον Νιφορόπουλο, τον Λισγάρα, τον Ιωσήφ Λαμπρόπουλο και αρκετούς ακόμα. Στη συνέχεια όταν ήρθε ο Αλέξης Κούγιας στην ομάδα ο Ποστέκογλου, σαν κύριος όπως ήταν πήρε το καπελάκι του και έφυγε από την Παναχαϊκή, γεγονός που τον έκανε ακόμα πιο συμπαθή στους Πατρινούς φιλάθλους.


Με τον Πατρινό Ανδρέα Σάμαρη

Το σενάριο λοιπόν που θέλει τον Άγγελο Ποστέκογλου -ο οποίος μετά την Παναχαϊκή έγινε ένας από τους κορυφαίους προπονητές της Αυστραλίας, διατελώντας με μεγάλη επιτυχία ομοσπονδιακός τεχνικός στην χώρα των "καγκουρό" - στην Εθνική έχει χαροποιήσει αρκετό κόσμο στην Πάτρα. Μένει να δούμε αν τελικά θα πραγματοποιηθεί. 


Δημοσίευμα στην Αυστραλία