Παρουσίαση βιβλίου τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου στη Φιλαρμονική

Το μυθιστόρημα του Ανδρέα Καλλιβωκά «Αγαπημένη μου Δανάη» παρουσιάζουν οι εκδόσεις «Το Δόντι» τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018, ώρα 8.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείου Πατρών (Ρ. Φεραίου 7, Πάτρα).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Μάρκος Καπετανάκης, συνταξιούχος μηχανικός, Γιώργος Καραχάλιος, πρ. καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών, Κώστας Πλέσσας συνταξιούχος ιδ. υπάλληλος και Νατάσσα Τραγουστή, δημοσιογράφος.

Το μυθιστόρημα μας μεταφέρει σε έναν κόσμο που ακροβατεί μεταξύ του υπαρκτού και μη. Μέσα σε αυτόν δύο άνθρωποι ανακαλύπτουν τους δικούς τους δρόμους, θέτοντας ερωτήματα και σκέψεις και αναλύοντας ζητήματα που σύγχρονα ή και διαχρονικά απασχολούν την πανανθρώπινη διανόηση και την κοινωνία. Κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα λίγα και την οδηγούν μέρα με τη μέρα στον κόσμο των πραγματικών αισθήσεων. Πορεύονται στην άβυσσο της σχεδόν απόλυτης, ιδανικά αυτοκαταστροφικής συνύπαρξής τους, μέσα από μονοπάτια μη περπατημένα. Μέχρι την αποκάλυψη της ψευδαίσθησης και την αναπόφευκτη πραγματικότητα.

Ο Ανδρέας Καλλιβωκάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1955. Σπούδασε φαρμακοποιός και εργάστηκε ως φαρμακοποιός στην Πάτρα, ανήκοντας στην έκτη γενιά φαρμακοποιών της οικογενειακής επιχείρησης. Επί σχεδόν είκοσι χρόνια εκπαιδεύει φαρμακοποιούς, μέσα από κύκλους σεμιναρίων, τόσο στους τελειόφοιτους φοιτητές του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών διδάσκοντας «Συναισθηματική Νοημοσύνη», «Φιλοσοφία της Επιστήμης», «Διαχείριση του Πελάτη και Εξυπηρέτηση», όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Από τις εκδόσεις «Το Δόντι» κυκλοφορούν ακόμα τα βιβλία του: «Καλλυντικά, Πρακτικός Οδηγός για το Φαρμακείο» (2014, μαζί με τους Αικατερίνη Παπαγιαννοπούλου και Κωνσταντίνο Πουλά) και «Διεκδικώντας το αύριο σήμερα –

Ένα διαφορετικό ταξίδι στην επιχειρηματικότητα» (2014).