Πολλά περιμένουν στην Παναχαϊκή από το παιχνίδι που δίνει η ομάδα στις 30 Οκτώβρη με τον Ολυμπιακό στην Πάτρα. 

Οι "κοκκινόμαυροι" θέλουν να δουν το ταμείο τους να γεμίζει, ξέροντας ότι θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, όχι μόνο από τους φιλάθλους της Παναχαϊκής, αλλά και από τους φίλους του Ολυμπιακού που θα έρθουν στο γήπεδο για να δουν την ομάδα τους. 

Ο αγώνας είναι στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδος και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα θα υπάρξει μετακίνηση των οπαδών της ομάδας του Πειραιά στην Πάτρα. Το θέμα είναι λοιπόν σε ποιο γήπεδο θα γίνει το ματς, στην Αγυιά ή στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο; 

Με έγγραφο της η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, σύμφωνα με πληροφορίες, εισηγήθηκε στη διοργανώτρια αρχή, την ΕΠΟ, το παιχνίδι να γίνει στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, για λόγους ασφαλείας. Το επιχείρημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης είναι ότι η Παναχαϊκή δεν έχει μεγάλη εξέδρα για να φιλοξενήσει τους οπαδούς του Ολυμπιακού. 

Από τη στιγμή όμως, που η ΠΑΕ και η Παναχαϊκή θέλουν να γίνει ο αγώνας στη φυσική έδρα της ομάδας, στο γήπεδο της Αγυιάς, κάτι που εκφράστηκε και στη γενική συνέλευση των μετόχων, το πιθανότερο είναι το ματς να γίνει στο κανονικό της γήπεδο.

Άλλωστε, στο γήπεδο της Παναχαϊκής, στην Αγυιά, θέλουν να γίνει και οι οπαδοί μαζί με τους φιλάθλους των "κοκκινόμαυρων", φτιάχνοντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα και αναβιώνοντας εκεί μεγάλες στιγμές του παρελθόντος. 

Έτσι, η Παναχαϊκή είναι αποφασισμένη να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να γίνει το παιχνίδι στην Αγυιά και όλα θα κριθούν, όπως φαίνεται, στην τελική σύσκεψη που θα γίνει, μέσα στην επόμενη εβδομάδα.