Ένας χώρος πολυσυζητημένος που συνέδεσε άρρηκτα το όνομα του με την τοποθεσία του αφού βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο δημαρχιακό μέγαρο της Πάτρας!

Ο λόγος βρίσκεται στην "καρδιά" της πόλης στην Μαιζώνος και Παντανάσσης και είχε όνομα -μέχρι πριν λίγο καιρό τουλάχιστον- "Δημαρχείο espresso bar"...

Ένα μαγαζί που αγαπήθηκε και έγινε καθημερινός προορισμός για Πατρινούς φοιτητές και επισκέπτες ανοίγει ξανά τις πόρτες του μετά από αρκετούς μήνες υπό νέα διεύθυνση αλλά και χαρακτήρα.

Οι εργασίες ξεκίνησαν και σε λίγο καιρό αναμένεται να δημιουργηθεί το "Salumeria Spritz Bar". Αν κάτι σας θυμίζει το όνομα είναι απόλυτα λογικό αφού πρόκειται κατά κάποιον τρόπο για την επέκταση του "διπλανού" wine bar restaurant Salumeria ο ιδιοκτήτης του οποίου προχώρησε σε συμφωνία με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου για την ενοικίαση του.

Ήδη όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία του patrasevents.gr τα συνεργεία βρίσκονται στον χώρο όπου ξηλώνουν, διορθώνουν και κατασκευάζουν το νέο bar.

Mια διαδικασία ιδιαίτερα χρονοβόρα που θα κοστίσει επιπλέον χρόνο και χρήμα στον νέο ιδιοκτήτη αφού το ακίνητο είχε υποστεί ζημιές από την πολυχρησία. Δεδομένη θεωρείται λοιπόν η εξ' ολοκλήρου ανακαίνιση του που όμως δεν επισκιάζει το γεγονός της επαναλειτουργίας του αφού πρόκειται για ένα κατάστημα που έχει περάσει από "40 κύματα" με πολλούς επιχειρηματίες της πόλης να έχουν δηλώσει το ενδιαφέρον τους για την αξιοποίηση του.

Αφενός πρόκειται για "μαγαζί γωνία" που θα μπορούσε να μετατραπεί σε οτιδήποτε και αφετέρου μιλάμε για έναν χώρο που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα "πατάει" σε δύο πεζόδρομους. Αυτόν της Παντανάσσης, αλλά και της Μαιζώνος όπως σχεδιάζεται να μετατραπεί η πολυσύχναστη οδός.

Το "σταυροδρόμι" αυτό όπως και πολλά ακόμα στο κέντρο της Πάτρας "ζαχαρώνουν" υποψήφιοι επιχειρηματίες που κοιτούν να επενδύσουν στο χώρο της εστίασης και αναψυχής με την επερχόμενη πεζοδρόμηση της Μαιζώνος.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το "Δημαρχείο espresso bar" ήταν αντικείμενο συζήτησης στα πηγαδάκια του κλάδου. Συζητήσεις έδιναν και έπαιρναν για να καταλήξει τελικά στα χέρια του mr. Salumeria!

Όπως και να έχει το γεγονός είναι ευχάριστο, αφού κάτι νέο έρχεται δίνοντάς μας, ακόμα μια επιλογή για έξοδο στο κέντρο της πόλης!