Χθες Δευτέρα 15 Οκτώβρη το Τριμελές Πλημ/κείο Πατρών αθώωσε τους εργαζόμενους στα Δημοτικά Κοιμητήρια του Δήμου από κάθε κατηγορία.

"Πρόκειται για απόφαση που τους δικαιώνει. Η Δημοτική Αρχή, που πορεύεται με βάση τα συμφέροντα του πατραϊκού λαού και των εργαζομένων του Δήμου, έπραξε το αυτονόητο και παρείχε νομική στήριξη στους συγκεκριμένους εργαζόμενους, που προβλέπεται από το νόμο, διαβεβαιώνοντας δημόσια ότι θέμα συγκάλυψης ή ανοχής για κατάχρηση όχι μόνο δεν υφίσταται αλλά όπου χρειάστηκε οδηγήθηκαν ενώπιον των αρμοδίων αρχών τέτοιες υποθέσεις.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που εγκαλούσαν την Δημοτική Αρχή ότι τους παρείχε νομική στήριξη και που τόσο πολύ προβλήθηκε το θέμα από μερίδα των ΜΜΕ, είναι για μια ακόμη φορά πολλαπλώς εκτεθειμένοι.

Είναι εξάλλου οι εκπρόσωποι αυτών των κομμάτων που οι κυβερνήσεις τους έχουν εφαρμόσει αντιλαϊκές πολιτικές και οδήγησαν στο πετσόκομμα των μισθών, στην κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού, στην μείωση των συντάξεων, πολιτική που συνεχίζει η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ο πατραϊκός λαός και οι εργαζόμενοι του Δήμου μας θα κρίνουν και θα βγάλουν τα συμπεράσματά τους" αναφέρει ο κ. Πλέσσας.