Με σημαντικές εμπειρίες επιστρέφει η Εβελίνα Μαυρομμάτη της Άμυνας Πατρών από το Άιντχοβεν της Ολλανδίας, όπου και αγωνίστηκε σε διεθνές τουρνουά, με τα χρώματα της εθνικής ομάδας. 

Η πρωταθλήτρια του Μάριου Καπερώνη κλήθηκε να αντιμετωπίσει την πέμπτη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών του 2018, Yvonne Baek Rasmussen από τη Δανία. Η αθλήτρια της Άμυνας Πατρών αν και έκανε μία αρκετά καλή εμφάνιση, δίνοντας και την ψυχή της για να πάρει τη νίκη, τελικά ηττήθηκε στα σημεία από μία αντίπαλο πιο έμπειρη και αρκετά ικανή. 

Ωστόσο, η συμμετοχή της Εβελίνας Μαυρομμάτη σε μία τέτοια διοργάνωση ήταν σίγουρα μία ξεχωριστή εμπειρία. Στο ίδιο τουρνουά, στο Eindhoven Boxing Cup, αγωνίστηκε στην κατηγορία των 51 κιλών και η Κατερίνα Κουτσογεωργοπούλου, φτάνοντας στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου, χάνοντας στον τελικό από την πρωταθλήτρια Μογγολίας Lutsaikhan Altantsetseg σε έναν εξαιρετικό αγώνα. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο πλευρό των δύο αθλητριών ήταν ο προπονητής της Άμυνας Πατρών, Μάριος Καπερώνης που ταξίδεψε μαζί με τα κορίτσια, ενώ η ΕΟΠ που στήριξε τις προσπάθειές τους συγχαίρει και τις δύο για τη συμμετοχή τους.