Με λαμπρό τρόπο πραγματοποιήθηκε το 3ο Περιφερειακό Φεστιβάλ Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, στο Συνεδριακό Κέντρο του ΟΛΠΑ, στο νέο λιμάνι της Πάτρας. 

Η συμμετοχή στη διοργάνωση που υλοποίησε το Σωματείο Καταστηματαρχών Κομμωτών Αχαΐας ήταν μεγάλη και είναι χαρακτηριστικό ότι ταξίδεψαν στην αχαϊκή πρωτεύουσα περισσότεροι από 70 διαγωνιζόμενοι από διάφορα μέρη της Ελλάδας για να πάρουν μέρος και να διαγωνιστούν. 

Πέρα από το διαγωνιστικό μέρος, το event περιείχε αρκετές εκπλήξεις και πολλά happenings, ενώ παράλληλα οι επαγγελματίες που βρέθηκαν στο φεστιβάλ είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά προτάσεις από τις τελευταίες τάσεις της μόδας της σύγχρονης κομμωτικής, με νέα κουρέματα και χτενίσματα, σε διάφορες κατηγορίες, στους άνδρες, αλλά και στις γυναίκες. 

Σύμφωνα με τους κριτές και τους ανθρώπους της διοργάνωσης το επίπεδο των διαγωνιζομένων φέτος ήταν πιο υψηλό από κάθε άλλη φορά, ανεβάζοντας αρκετά τον πήχη για την επόμενη χρονιά.

Το 3ο Περιφερειακό Φεστιβάλ Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων πλέον γίνεται θεσμός και είναι σε θέση να ανταγωνιστεί αντίστοιχες εκδηλώσεις κομμωτικής. Ακολουθεί ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Κομμωτικής, στην Αθήνα. 


Πάτρα: Ανέβηκε ψηλά ο πήχης στο φετινό Φεστιβάλ Κομμωτικής (pics) Πάτρα: Ανέβηκε ψηλά ο πήχης στο φετινό Φεστιβάλ Κομμωτικής (pics) Πάτρα: Ανέβηκε ψηλά ο πήχης στο φετινό Φεστιβάλ Κομμωτικής (pics) Πάτρα: Ανέβηκε ψηλά ο πήχης στο φετινό Φεστιβάλ Κομμωτικής (pics) Πάτρα: Ανέβηκε ψηλά ο πήχης στο φετινό Φεστιβάλ Κομμωτικής (pics) Πάτρα: Ανέβηκε ψηλά ο πήχης στο φετινό Φεστιβάλ Κομμωτικής (pics) Οι φωτογραφίες είναι από το Facebook

Οι φωτογραφίες είναι από το Facebook