Ήταν μια συνάντηση βγαλμένη από τα παλιά, ένα reunion που θύμισε τις καλές τηλεοπτικές στιγμές της Πάτρας, τότε που ο χώρος ήταν σε άνθιση και οι δημοσιογράφοι μαζί με τους τεχνικούς είχαν τη δυνατότητα να εργάζονται πάνω στο αντικείμενό τους και να παίρνουν τους αντίστοιχους μισθούς για τη δουλειά και τον κόπο τους.
Η εποχή αυτή δεν ήταν τότε με τους... δεινόσαυρους, αν και συγκρίνοντάς την με την κατάσταση που υπάρχει σήμερα στο χώρο των ΜΜΕ και ειδικότερα στην τηλεόραση, μοιάζει αρκετά μακρινή.
Ήταν μόλις πριν από 10 με 12 χρόνια τότε που το Tele Time ήταν από τα μέσα εκείνα που αποτύπωναν με τον καλύτερο τρόπο τη "χρυσή" εποχή της τοπικής τηλεόρασης, με δικές του ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, ειδήσεις, ενημερωτικά ρεπορτάζ και νέους δημοσιογράφους και τεχνικούς να βρίσκονται όλη μέρα στους δρόμους.
Το Tele Time, ως γνωστόν, έκλεισε στα χρόνια που ακολούθησαν. Έπεσε "μαύρο". Όμως το μαύρο αυτό δεν φάνηκε να επισκιάζει τις εμπειρίες, τις αναμνήσεις, τα συναισθήματα όλων όσων το είχαν ζήσει από κοντά και είχαν την τύχη να εργαστούν σε αυτό.
Οι πρώην εργαζόμενοι του καναλιού, τεχνικοί και δημοσιογράφοι ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία για τη διοργάνωση ενός reunion που είχε ως σκοπό να θυμηθούν τα παλιά, να μοιραστούν τη νοσταλγία τους, να δουν ο ένας τον άλλον και να τα πουν από κοντά, μιλώντας για το "σήμερα".
Το ραντεβού δόθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στις 20:30, στο κτίριο όπου στεγαζόταν το κανάλι, στο κέντρο της Πάτρας (στην Καραϊσκάκη), ενώ στην συνέχεια όλοι όσοι ανταποκρίθηκαν πήγαν σε γνωστό μεζεδοπωλείο των Υψηλών Αλωνίων, για κρασί, ούζο και μεζέδες. Η ανταπόκριση στο reunion, ήταν μεγάλη.
Στα σημεία της βραδιάς, πέρα από το κέφι και τη διάθεση που είχαν οι συνδαιτυμόνες, είναι η διαπίστωση ότι οι περισσότεροι από τους πρώην εργαζόμενους του καναλιού εργάζονται σε διαφορετικούς χώρους, έχοντας απομακρυνθεί από την τηλεόραση και γενικότερα από τα ΜΜΕ. Η βραδιά έληξε με μία ευχή: Το επόμενο reunion να είναι τηλεοπτικό. Να βρεθούν όλοι μαζί σε κάποιο κανάλι.
Δεν το βλέπουμε (τουλάχιστον στο εγγύς μέλλον), όμως τους το ευχόμαστε και εμείς με όλη μας την καρδιά.