Με δυναμικό τρόπο ξεκίνησε την προετοιμασία της η Πολυτίμη Μαντά, με την νεαρή πρωταθλήτρια της Ολυμπιάδας να έχει βάλει ως στόχο να πετύχει σημαντικά πράγματα την νέα αγωνιστική χρονιά, συνεχίζοντας την ανοδική πορεία στην καριέρα της. 

Ωστόσο, ακόμα είναι νωρίς για να φτιάξει μαζί με την προπονήτρια της Ντίνα Μπορνιβέλι τον προγραμματισμό της για την νέα χρονιά, αφού μέχρι ώρας δεν έχει βγει καν το αγωνιστικό καλεντάρι της σεζόν. 

"Προς το παρόν δουλεύουμε με την προπονήτρια μου επάνω στις αδυναμίες με στόχο να διορθώσουμε τα όποια λάθη υπάρχουν" τονίζει η ίδια μιλώντας στο patrasevents.gr. "Βάζουμε έτσι τις βάσεις για τη χρονιά που θα ακολουθήσει. Επιδίωξη μας είναι η διαρκής βελτίωση, ενώ δίνουμε και φέτος βάρος στοχεύοντας στους αγώνες του ανοικτού στίβου". 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νεαρή αθλήτρια της Ολυμπιάδας προέρχεται από μία αρκετά καλή επίδοση στην συμμετοχή της που είχε στο περσινό πρωτάθλημα ανοικτού στίβου, ενώ συνδυάζει τις προπονήσεις της και τον πρωταθλητισμό με τις σπουδές της στην Ιατρική, καθώς είναι φοιτήτρια της αντίστοιχης σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.