Το 2ο BEAUTY FESTIVAL, ανανεωμένο και με πολλές εκπλήξεις σας περιμένει να το ζήσετε από κοντά!!!

Γνωρίστε από κοντά τους αγαπημένους σας celebrities Make Up Artists, συναντήστε κορυφαίους experts της μόδας αλλά και του χώρου της ομορφιάς!

Πάρε μια μικρή γεύση απο αυτά που πρόκειται να δείς...

Η Ρούλα Δημητριάδου Τσαλίκη, όπως μοναδικά αυτή ξέρει θα σας αναλύσει όλες τις τεχνικές που χρησιμοποιεί για την δημιουργία του πιο άρτιου makeup look, που στηρίζεται στην χρωματολογία, προσωπολογία και σχήματα ματιών. Μάθε μαζί της πώς να επιλέγεις σωστά την κατάλληλη τεχνική μακιγιάζ για καθε τύπο ματιών και πώς δημιουργείς την αναγλυφότητα σε ένα πρόσωπο.

Η Βάσω Νακοπούλου θα σας αποκαλύψει όλα τα "μυστικά" για το τέλειο makeup look των celebrities (π.χ. Δούκισα Νομικού, Κατερίνα Στικούδη, Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου, Κατερίνα Καινούριου, Κέλλυ Κελεκίδου, Βίκυ Χατζηβασιλείου κ.α.) καθώς επίσης θα μοιραστεί μαζί σας τις τεχνικές για το πιο τέλειο Bridal Makeup Look αλλά και ποιά αγαπημένα προϊόντα επιλέγει και γιατί...

H Έλενα Ψωμά που μετρά 25 χρόνια δημιουργίας στον χώρο της μόδας, των περιοδικών και της τηλεόρασης θα σας παρουσιάσει editorial τεχνικές ....μαζί της θα είναι... Η hair stylist & MUA Βασιλική ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ και ο interior & fashion designer Μενέλαος Θεοδοσιαδης!

Η Λεαννα Μαρκογλου, καταξιωμένη στον χώρο των media και των περιοδικών, θα σας δείξει βήμα-βήμα το απόλυτο make up look της Kim Kardashian και πως επιτυγχάνονται τα 3D κοψίματα της (contouring)!

O Γιώργος Κεραμίδας μετρώντας στο βιογραφικό του πάνω από 100 σεμινάρια τον χρόνο σε Ελλάδα και Εξωτερικό θα σας καταπλήξει με τις καινούργιες τεχνικές που ετοιμάζει να σας παρουσιάσει στο πιο ανατρεπτικό creative look που θα δημιουργήσει ειδικά για εσάς.Κόστος Συμμετοχής: 55 ευρώ .

Δίνεται certificate παρακολούθησης!


Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Be My Hero-Γίνε ο ήρωάς μου. http://www.bemyhero.gr/

Γίνε Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών. Τόσο Απλά! Με μια Μπατονέτα! Σώσε την ζωή ενός παιδιού που νοσεί από καρκίνο του αίματος.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Το μόνο που χρειάζεται είναι μία μπατονέτα και η διάθεσή σου να προσφέρεις.

Μπορούμε και πρέπει να γίνουμε περισσότεροι…

Την εκδήλωση θα ανοίξει η εκπαιδεύτρια REIKI και ενεργειακή θεραπεύτρια Μαριάννα Γιαλλουση και στις τρεις πόλεις όπου μεσα από το ενεργειακό παιχνίδι που θα κληθειτε να συμμετάσχετε, θα έχετε την δυνατότητα να ανακαλύψετε τα πιο θετικά σας στοιχεία. Στην Θεσσαλονίκη, η επικοινωνιολόγος Βίκυ Χατζηνίκου θα σας αποκαλύψει ΟΛΑ τα μυστικά για το Personal Branding.

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 10:30

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 11:00

ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ: 19:00