Τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους με τοπικές βροχές στη Θεσσαλία, την Κεντρική και Ανατολική Στερεά, την Ανατολική Πελοπόννησο, τις Σποράδες, την Εύβοια, το Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο και την Κρήτη. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι ελαφρώς αυξημένες στα νότια.

Οι θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 11 έως 24 βαθμούς, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία, όπου θα είναι 2 έως 4 βαθμούς χαμηλότερη, στα δυτικά ηπειρωτικά από 13 έως 28, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 13 έως 24, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 24, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 18 έως 26, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 16 έως 23, και στην Κρήτη από 19 έως 23 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές και νοτιοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 18 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 17 έως 23 βαθμούς.