Αρκετά καλά τα πήγαν οι  πατρινοί πυγμάχοι που αγωνίστηκαν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας παίδων και κορασίδων, στην Ανάπα της Ρωσίας. 

Οι πατρινοί συμμετείχαν στην αποστολή της εθνικής Ελλάδος, με τον Νίκο Σωτηρόπουλο και τον Μάρκο Μιχαλόπουλο να χάσουν το μετάλλιο στις λεπτομέρειες, παίρνοντας αμφότεροι την 5η θέση. 

Ο Νίκος Σωτηρόπουλος της Παναχαϊκής και του Νίκου Πλέα αγωνίστηκε στα +80 κιλά κάνοντας μια νίκη και μία ήττα. Ο Μάρκος Μιχαλόπουλος της Πυγμή και του Λάμπρου Μιχαλόπουλου αγωνίστηκε στα 80 κιλά και πήρε και αυτός την 5η θέση. Οι δύο αυτές θέσεις αφήνουν ικανοποιημένους προπονητές και τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά τους, καθώς αποτελούν σημαντικές επιτυχίες για την εθνική, αλλά και για την Πάτρα. 

Στην διοργάνωση, αξίζει να σημειωθεί ότι από πλευράς Πάτρας αγωνίστηκαν επίσης η Αντωνία Γιαννακοπούλου και ο Άγγελος Ανατολάκης της Παναχαϊκής, παίρνοντας στις κατηγορίες τους και οι δύο την 9η θέση. Η αποστολή της εθνικής ομάδας στην Ανάπα της Ρωσίας είχε συνολικά εννέα αθλητές και επικεφαλής της αποστολής ήταν ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Πλέας.