Η βραβευμένη εκπομπή talk-show του ΡΙΚ1, «ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ» με τον Τάσο Τρύφωνος, κάνει πρεμιέρα για έβδομη τηλεοπτική σεζόν, την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στις 21.30 στο ΡΙΚ1 και ΡΙΚHD.

Για ακόμη μια χρονιά ο Τάσος Τρύφωνος θα φιλοξενεί σπουδαίες προσωπικότητες από όλους τους χώρους από Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, που έχουν κάτι σημαντικό να πουν. Στα επτά χρόνια του ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ έχουν φιλοξενηθεί πάνω από 180 προσωπικότητες που συνήθως μιλούν σπάνια έως ποτέ στην τηλεόραση. Ενδεικτικά αναφέρουμε: Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, Γιάννα Αγγελοπούλου, Χάρις Αλεξίου, Νάνα Μούσχουρη, Γιάννης Πάριος, Διονύσης Σαββόπουλος, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Δήμητρα Γαλάνη, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Ντέμης Ρούσσος, Ευγένιος Τριβιζάς, Γιώργος Νταλάρας, Λάκης Λαζόπουλος κ.α

Φέτος, το ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ κάνει αρχή με τον συνθέτη Θάνο Μικρούτσικο, ο οποίος τον υποδέχεται στο σπίτι του στην Αθήνα για μια εξομολόγηση που θα συγκλονίσει και θα συγκινήσει. Ο σπουδαίος συνθέτης μιλά με ειλικρίνεια για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει με γενναιότητα ενώ κάνει μια αναδρομή στην καριέρα και τη ζωή του και ξεδιπλώνει τη μοναδική του ματιά στα πράγματα και την επικαιρότητα. Όλα αυτά «επενδυμένα» με τα διαχρονικά και σπουδαία τραγούδια του που όλοι αγαπήσαμε.


S7_Ep01 ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ PROMOHD

Η εκπομπή ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 21.30 στο ΡΙΚ1 και ΡΙΚHD.