Το πρόγραμμα του νέου τηλεοπτικού σταθμού, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Open θα εκπέμπει ζωντανά και θα βρίσκεται κοντά στους τηλεθεατές όλης της Επικράτειας από την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου. «Το Open έρχεται σε μία κομβική στιγμή για την ελληνική τηλεόραση και στόχος του είναι να κερδίσει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών, προσφέροντάς τους ποιοτικό ενημερωτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Μία νέα δημιουργική περίοδος με στόχο η τηλεόραση να ξαναβρεί τον εαυτό της και να κερδίσει και πάλι τη θέση που της ταιριάζει στις καρδιές των τηλεθεατών της χώρας μας.»

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του καναλιού, την ημέρα της πρεμιέρας τo Open θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του στις 18:30 ενώ πρεμιέρα θα κάνει η εκπομπή «Κουζίνα για δύο» και τα σίριαλ «Ο πρίγκιπας της φωτιάς» και «Ου φονεύσεις».

Από την επόμενη 25 Οκτώβρη το πρόγραμμα του σταθμού παίρνει την πλήρη του μορφή:

05:30 – ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 05:30 Παρουσιαστές: Αμαλία Κάτζου – Βαγγέλης Γιακουμής

07:00 ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 07:00 Παρουσιαστές: Χασαπόπουλος Ιορδάνης – Σαραντάκος Γιάννης

09:45 ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ! Παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου

12:45 TOP STORY Παρουσιαστής: Πέτρος Κουσουλός

14:00 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15:00 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ… Ο Νίκος Μουτσινάς έρχεται τα μεσημέρια για την… παρέα με το μοναδικό καυστικό χιούμορ του!

17:45 ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΗ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ

18:00 ΠΟΙΟΣ ΡΩΤΑΕΙ Παρουσιάζει η Κατερίνα Ζαρίφη.

19:00 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20:00 ΚΟΥΖΙΝΑ ΓΙΑ ΔΥΟ Παρουσιάζει η Αθηναΐς Νέγκα

21:00 Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

22:00 ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

23:00 PROJECT RUNWAY Πρεμιέρα

Τις τελευταίες ώρες μάλιστα έχουν αρχίσει να αναρτώνται και τα teaser του νέου προγράμματος, που μας δίνουν μια γεύση από τα όσα έχουμε να δούμε.

«Για την παρέα» μπορείς να κάνεις πράγματα ακραία! Ετοιμάσου να μπεις κι εσύ στην παρέα του Νίκου Μουτσινά.


"Για την παρέα" με τον Νίκο Μουτσινά. Σύντομα στο OPEN!

Project Runway. Η Ευαγγελία Αραβανή ετοιμάζεται για το fashionshow, συνώνυμο της λάμψης και της δημιουργικότητας!


Project Runway. Ερχεται στο OPEN

«Κουζίνα για δύο» Δευτέρα-Παρασκευή 18:00-19:00 Παρουσιάστρια: Αθηναΐδα Νέγκα

Κάθε εβδομάδα διαγωνίζονται 5 ζευγάρια με τον ίδιο βαθμό συγγένειας (πχ. Συμπεθέρες, κουνιάδες, ανδρόγυνα, νύφη-πεθερά, κτλ). Ο μεγαλύτερος σε ηλικία είναι ο αρχηγός της ομάδας, ενώ ο δεύτερος είναι ο εκτελεστής. Διαγωνίζονται οι αρχηγοί μεταξύ τους αλλά ο κάθε εκτελεστής κάνει όλη τη δουλειά (ψωνίζει, μαγειρεύει, στρώνει το τραπέζι). Το γύρισμα γίνεται στο σπίτι της κάθε ομάδας. Κάθε ημέρα μαγειρεύει η μία ομάδα και τρώνε οι υπόλοιπες 4. Το έπαθλο πηγαίνει στον αρχηγό και εκείνος αποφασίζει αν θα το μοιραστεί με τον εκτελεστή ή όχι.


Κουζίνα για δύο με την Αθηναϊδα Νέγκα. Σύντομα στο OPEN!

Αμαλία Κάντζου – Βαγγέλης Γιακουμής

Οι έμπειροι δημοσιογράφοι ξεκινούν πρώτοι από όλους τη μάχη της ενημέρωσης και μας δίνουν από νωρίς τον παλμό της ημέρας με ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις, ειδήσεις από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο, αλλά και συζητήσεις στο στούντιο για όλα τα θέματα της επικαιρότητας.


Αμαλία Κάντζου - Βαγγέλης Γιακουμής. Ερχονται στο OPEN

Τηλεπαιχνίδι γνώσεων μεταφορά του format Who’s Asking. Δύο ομάδες απαντούν σε ερωτήσεις που θέτουν στην κάμερα διάφορα πρόσωπα (διαφόρων ηλικιών). Οι παίκτες επιλέγουν την ερώτηση με μοναδικό κριτήριο την εικόνα και κάποιες πληροφορίες για το πρόσωπο που θα τη θέσει. Καθώς το παιχνίδι προχωράει, υπάρχει μια πυραμίδα από αναγνωρίσιμα πρόσωπα τα οποία θέτουν τις ερωτήσεις. Παρουσιάστρια: Κατερίνα Ζαρίφη Δευτέρα-Παρασκευή 17:00-18:00


Ποιος ρωτάει (Who’s Asking) με την Κατερίνα Ζαρίφη. Ερχεται στο OPEN