Τεράστια χρηματικά ποσά παίρνουν οι ηθοποιοί που παίζουν τους υπερήρωες της Marvel Cinematic Universe. Αυτό βέβαια δεν πρέπει να εκπλήσσει κανέναν καθώς η εταιρεία βρίσκεται στην κορυφή των franchise σε ό,τι αφορά τα κινηματογραφικά κέρδη όλων των εποχών (έχοντας έσοδα που ξεπερνούν τα 17,5 δισ. δολάρια σε 20 ταινίες).

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο μισθός της Σκάρλετ Γιόχανσον φτάνει τα 15 εκατ. δολάρια για την επερχόμενη ταινία «Μαύρη Χήρα». Ίσο με τον μισθό που πήρε ο Κρις Έβανς και ο Κρις Χέμσγουορθ για τις ταινίες «Captain America: Civil War» και «Thor: Ragnarok» αντίστοιχα.

Ο Έβανς και ο Χέμσγουορθ πήραν επίσης από 15 εκατ. δολάρια ο καθένας για τη συμμετοχή τους στην ταινία «Avengers: Infinity War» και στην επερχόμενη ταινία των «Εκδικητών».

Η Γιόχανσον εμφανίστηκε σε έξι ταινίες της Marvel, μεταξύ των οποίων και στην πρώτη ταινία των «Εκδικητών», κερδίζοντας ένα «χαμηλό επταψήφιο μισθό». Για την ίδια ταινία ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ πήρε «χαλαρά» ως μισθό 50 εκατ. δολάρια, αν και είχε πάρει μόνο 500 χιλιάδες δολάρια για την πρώτη ταινία του ως Iron Man.

Υπομονή θα πρέπει να δείξει ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν μέχρι να δει τον μισθό του να ανεβαίνει. Ως «Μαύρος Πάνθηρας» πήρε το ποσό των 2 εκατ. δολαρίων και αναμένεται η συνέχεια.

Η Μπρι Λάρσον πήρε 5 εκατ. δολάρια για τη συμμετοχή της στην ταινία «Captain Marvel» που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2019. Λέγεται ότι πληρώθηκε καλύτερα από τους υπόλοιπους νεοεισερχόμενους στην εταιρεία επειδή υπέγραψε συμφωνία για τη συμμετοχή της σε πολλές ταινίες.

Εκπρόσωπος της Marvel σχολίασε τα ποσά που αναφέρονται στο δημοσίευμα λέγοντας ότι «η Marvel Studios αμφισβητεί την ακρίβεια αυτών των ποσών και πως είναι πολιτική της ποτέ να μην αποκαλύπτει τους μισθούς ή τους όρους των συμφωνιών».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ