Η Νόνη Δούνια μίλησε στο Happy Day και στον Μιχάλη Πλέμμένο για την πρόταση που είχε για το My style rocks, την έντονη κριτική που ασκείται στις υποψήφιες του GNTM και τις απαιτήσεις στο χώρο του μόντελινγκ, σύμφωνα με το zappit.

«Είχα περάσει δοκιμαστικό για την κριτική επιτροπή του My style rocks πέρυσι, αλλά δεν προχώρησε.

Η τάση της εποχής είναι οι πλαστικές. Δηλαδή θέλω να πω ότι μια 20ετία πριν δεν ήταν τόσο διαδεδομένες. Εγώ είμαι υπέρ της φυσικής ομορφιάς, αλλά δεν έχω τίποτα εναντίον των επεμβάσεων. Ένα κορίτσι που θα ασχοληθεί με το χώροι της μόδας, δεν είναι απαραίτητα ένα κορίτσι που θα το δεις και θα πεις «ουάου». Για παράδειγμα η Κέτι Μος που έχει κάνει τεράστια καριέρα, αν πήγαινε στα καλλιστεία θα πάτωνε. Για καθετί υπάρχει και μια αγορά.

Στη δουλειά αυτή κρίνεσαι για την εμφάνιση σου και πρέπει να είσαι έτοιμη να δεχτείς την κριτική. Και σίγουρα δεν θα αρέσει σε όλους και συνήθως οι άνθρωποι που είναι στο χώρο είναι σκληροί. Η δουλειά αυτή έχει να κάνει περισσότερο με τη διαχείριση της απόρριψης, παρά με την αποδοχή. Περισσότεροι είναι εκείνοι που θα σε απορρίψουν παρά εκείνοι που θα σε αποδεχτούν, οπότε πρέπει να έχεις δουλέψει με τον εαυτό σου.

Μου είχαν πει ας πούμε για την μύτη μου ότι είναι μεγάλη. Ποτέ δε θέλησα να αλλάξω κάτι στον εαυτό μου. Όπως ήμουν ήθελα να συνεχίσω. Ή ας πούμε εγώ είχα μια μεσογειακή ομορφιά, ή ένα μεσογειακό σώμα. Ποτέ δεν ήμουν το σούπερ αδύνατο μοντέλο. Φυσικά για κάποιους δεν ήμουν αρκετά καλή, ή αρκετά όμορφη, ή αυτό που ήθελαν. Αλλά υπήρχε αγορά και πήγαινα προς την αγορά που ταίριαζε σε εμένα», ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη της.