Τον Πέτρο Ιακωβίδη, περιζήτητο την τελευταία τριετία στη νυχτερινή Αθήνα, θα καλωσορίσει το Apotheosis stage το Σάββατο 13 Οκτωβρίου λίγο μετά τις 23:30.

Ο νεαρός τραγουδιστής έγινε γνωστός από τα τραγούδια «Ερωτάς μου γίνε», «Αγκαλιά» και «Κοριτσάκι μου» που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία, όπως και τα επόμενα. Μάλιστα πολλοί δεν γνωρίζουν πως το τραγούδι «Ξημερώματα» του Κωνσταντίνου Αργυρού το έχει γράψει ο ίδιος καθώς και πολλές άλλες τεράστιες επιτυχίες πολλών καλλιτεχνών.

Έχει κερδίσει βραβείο Mad ως καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης και έχει συναντηθεί στην πίστα με σημαντικά ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, όπως Πάολα, Γιώργος Μαζωνάκης, Σταμάτης Γονίδης και Ελένη Φουρέιρα.

Λίγο πριν ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στο Vogue της Θεσσαλονίκης για τη χειμερινή σαιζόν στο πλευρό της Νατάσας Θεοδωρίδου έρχεται στην Πάτρα για μια μοναδική βραδιά με όλη την ορχήστρα του.

Στο πρόγραμμα που θα παρουσιάσει, το κοινό θα απολαύσει παλιότερες δικές του επιτυχίες, αλλά και τα νέα κομμάτια «Mην τολμήσεις», «Αποτυπώματα» και «Γέλα μου», μαζί με αγαπημένα τραγούδια άλλων καλλιτεχνών.

Μη λείψει κανείς!


Πέτρος Ιακωβίδης - Αποτυπώματα | Petros Iakovidis - Apotipomata (Official Music Video HD)