Πρόκειται για μια "γωνιά" φιλέτο στον εμπορικό κέντρο της πόλης και αυτό γιατί διασταυρώνονται οι δύο βασικοί πεζόδρομοι της Πάτρας (Ρήγα Φεραίου και Αγίου Νικολάου).

Εκεί που μέχρι πριν λίγους μήνες γευόμασταν σνακς και τον καφέ μας ανοίγει ένα ακόμα εμπορικό κατάστημα!

Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για την Columbia Sportswear την μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευαστών ρούχων σκι με μια μεγάλη συλλογή ορειβατικών παπουτσιών και casual σπορ ρούχων και αξεσουάρ για άνδρες, γυναίκες και παιδιά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η επιχείρηση θα λειτουργήσει πριν τα Χριστούγεννα ενώ να σημειώσουμε πως οι εργασίες συνεχίζονται πυρετωδώς. Πρόκειται για την εξ' ολοκλήρου ανακαίνιση του πρώην Everest που έκλεισε τον περασμένο Mάρτιο για να μεταφερθεί σε άλλη τοποθεσία.

Εκεί που όλοι στοιχημάτιζαν για ένα ακόμα cafe στο σημείο (οι φήμες ήθελαν ακόμα και γνωστή αλυσίδα φούρνων να ανοίγει) ήρθε ένα εμπορικό κατάστημα.

Η Αγίου Νικολάου που παλαιότερα υπήρξε η "πασαρέλα" της πόλης με πολλά καταστήματα εστίασης και αναψυχής έχει μετατραπεί κυρίως σε εμπορικό πεζόδρομο. Να θυμίσουμε πως οι περισσότερες επιχειρήσεις που στήθηκαν τα τελευταία χρόνια στην οδό αποτελούν μέλη πολυεθνικών εταιρειών (Ζara home, Tiger, English home κ.ο.κ)