Πόσες φορές σκέφτηκες να ξεκινήσεις το τρέξιμο αλλά δεν τα κατάφερες γιατί πίστευες πως δεν έχεις την καθοδήγηση που χρειάζεται ή την παρέα που θα ήθελες; Σπουδές, δουλειές και καθημερινές υποχρεώσεις... αναβολή!

Επιπλέον οι περισσότεροι αφήνουν τη δραστηριότητα τους για το κυρίως Σαββατοκύριακο, που αποδεδειγμένα δεν αρκεί για να έχουν ευεξία όλη την εβδομάδα.

Πολλοί από εμάς πλέον σκέφτονται να ξεκινήσουν το τρέξιμο... η αφορμή δόθηκε και είναι πολύ απλή και διασκεδαστική!

Τα Cosmos Sport μαζί με τη New Balance σε καταλαβαίνουν, γι’ αυτό ξεκίνησαν ένα νέο Running Movement τις Τετάρτες! Και τα πάντα αλλάζουν!


Δεκάδες Πατρινοί αποδέχτηκαν αυτό το κάλεσμα και το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης βρέθηκαν έξω από το κατάστημα Cosmos Sport και συμμετείχαν στην οργανωμένη προπόνηση, έχοντας δίπλα τους έμπειρους Running Coaches που τους καθοδηγούσαν.

Στόχος; Να παροτρύνουν κάθε ένα από εμάς να τρέχουμε στη μέση της εβδομάδας.

Και απ' ότι φάνηκε αυτός ο στόχος επετεύχθη! Εκτός από εκείνους που πήραν μέρος στην δράση αυτή, αρκετοί ήταν και εκείνοι που ρωτούσαν λεπτομέρειες για την επόμενη προπόνηση.


Οι προπονήσεις συνεχίζονται:

Κλείσε τη θέση σου εδώ

17.10.18, στις 19:00

24.10.18, στις 19:00

31.10.18, στις 19:00

Φυσικά υπάρχουν και δώρα... Για όσους ολοκληρώσουν 7/11 προπονήσεις η New Balance θα τους επιβραβεύσει με ένα total outfit (Τεχνικό κοντομάνικο μπλουζάκι & τεχνικό σορτσάκι) και τέλος όσοι ολοκληρώσουν ΟΛΑ τα session μπαίνουν στην κλήρωση για να κερδίσουν ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή και διαμονή για 2 άτομα για τον 6ο Mαραθώνιο Ναυπλίου στις 3 Μαρτίου 2019!

Κάθε εβδομάδα, το link εγγραφής θα είναι διαθέσιμο στο εδώ για να κλείσεις τη θέση σου και να ζήσεις την εμπειρία.

Κάτι αλλάζει στην πόλη...

Κράτα τις Τετάρτες σου ανοιχτές, γιατί το τρέξιμο είναι πιο ωραίο όταν είναι με παρέα!