Στις Σπέτσες βρέθηκαν και αυτή τη χρονιά οι Πατρινές πρωταθλήτριες κολύμβησης, Νόρα Δράκου και Κρίστελ Βουρνά, δίνοντας το παρών σε μία μεγάλη εκδήλωση του μαζικού αθλητισμού που προσελκύει αθλητές και επισκέπτες από όλα τα μέρη του κόσμου. Μιλάμε φυσικά για το 8ο Spetses Marathon που πραγματοποιήθηκε για ακόμα μία χρονιά στη νησί του Αργοσαρωνικού, με μεγάλη επιτυχία και με εξίσου μεγάλη συμμετοχή. 

Οι Νόρα Δράκου και η Κρίστελ Βουρνά είναι στους αθλητές αυτούς που δίνουν κάθε χρόνο το παρών και ανταποκρίνονται στην πρόσκληση που τους απευθύνουν οι διοργανωτές, εμπνέοντας και δίνοντας την ώθηση στον κόσμο για να αγωνιστεί και αυτός στα αγωνίσματα αυτής της υπέροχης αθλητικής εκδήλωσης που αποτελεί σημείο αναφοράς για τις Σπέτσες, σε επίπεδο που έχει ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας μας. 

Στην φωτογραφία οι δύο Πατρινές πρωταθλήτριες με τον πρωταθλητή κολύμβησης Γιάννη Δριμωνάκο που και αυτός δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τόσο μεγάλο και επιτυχημένο event. Μακάρι να δούμε κάποια στιγμή τέτοιες διοργανώσεις να γίνονται και στην Πάτρα. Μακάρι...