Ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» Νομού Αχαϊας σε συνεργασία με την εταιρεία COCO-MAT διοργάνωσαν με επιτυχία ενημερωτική εκδήλωση την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018 στο κατάστημα της COCO-MAT – Μαιζώνος 235, Πάτρα.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Κος Καρβελάς Φώτης – Διευθυντής ΕΣΥ Χειρουργικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ» ο οποίος και απήντησε λεπτομερώς σε όλες τις απορίες των παρευρισκομένων και τόνισε την τεράστια σημασία της πρόληψης.

Η εταιρεία COCO-MAT από το 2012, στα πλαίσια της κοινωνικής της ευθύνης, στηρίζει τις γυναίκες οι οποίες έχουν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση λόγω καρκίνου του μαστού προσφέροντάς τους μαξιλάρια σε σχήμα καρδιάς. Το μαξιλαράκι pillowpositive - https://www.coco-mat.com/gr_el/pillow-positive-project/είναι ένα μαλακό μαξιλαράκι σε σχήμα καρδιάς που που σχεδιάστηκε ως βοήθημα για τις γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, αντιμετωπίζοντας τον καρκίνο μαστού.

"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την εταιρεία COCO-MAT και ιδιαίτερα την κα Πετρούτσου Ιωάννα για την φιλοξενία αλλά και για την γενναιόδωρη προσφορά τους σε μαξιλαράκια καρδιάς για τις γυναίκες με καρκίνο μαστού" αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου.