Η γνωστή ηθοποιός και βουλευτής Λαρίσης  του ΣΥΡΙΖΑ  Άννα Βαγενά, η δραστήρια πρόεδρος της Bergmann Kord Βασιλική Κορδερά και η Μις Ελλάς 1988 και πρόεδρος του καταξιωμένου Συλλόγου « Δεν υπάρχουν Άνθρωποι με ειδικές ανάγκες, Υπάρχουν μόνο Άνθρωποι» Σύλβια Αντώναρου, είναι τρεις ακόμη από τις σημαντικές προσωπικότητες από τον πολιτικό και κοινωνικό χώρο, που μεταξύ άλλων, πέραν όσων έχουν ήδη ανακοινωθεί, θα συμμετάσχουν στην επικείμενη 4η Συνάντηση Activewomen- Δραστήριες Γυναίκες, η οποία, θα διεξαχθεί στη Πάτρα, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Αστήρ, από ώρα 6μ.μ. με ελεύθερη είσοδο.

Συμβολικού χαρακτήρα παρέμβαση θα κάνει και ως επίλεκτος προσκεκλημένος, ο γνωστός επιχειρηματίας Θεόδωρος Δούρος, Διευθύνων Σύμβουλος της Dur.

Επίσης ενδιαφέρουσα περιεκτική παρουσίαση με θέμα, Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Seewban: Business angels και γυναικεία επιχειρηματικότητα» θα γίνει από την σύμβουλο επιχειρήσεων Χαριτίνη Σκουλίδη.

Το πρόγραμμα της Συνάντησης θα περιλαμβάνει και  σύντομη, αλλά απολαυστική μελωδική παρένθεση με την Βασιλική Κεφαλά, καθηγήτρια μονωδίας, την Ελένη Αντωνίου και τον Γιάννη Καρούζο, που θα ερμηνεύσουν τραγούδια, με τη συνοδεία μουσικού συνόλου του Πατραϊκού Ωδείου.

Για πληροφορίες και συμμετοχές: 2610-625141