Καθώς πλησιάζουμε στις αυτοδιοικητικές εκλογές, είναι επόμενο να προβάλλονται διάφορες υποψηφιότητες σε συνδυασμό με τις επιλογές των κομμάτων ως προς τα πρόσωπα στα οποία θα δώσουν είτε χρίσμα είτε έμμεση στήριξη.

Στο πλαίσιο αυτό, πιστεύω ότι η φιλελεύθερη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να στηρίξει για τον Δήμο Πατρέων ένα πρόσωπο που να πρεσβεύει τις αρχές της και τις αξίες της, όχι μόνο στο ιδεολογικό πεδίο, αλλά και μέσα από την πετυχημένη επαγγελματική του διαδρομή και την πολύπλευρη κοινωνική δραστηριότητα του.

Οφείλει να παράσχει ανεπιφύλακτα στήριξη σε ένα άτομο που να χαίρει ευρείας εκτίμησης και αποδοχής μεταξύ των συμπολιτών του, υψηλού κύρους αλλά και μετριοπαθούς προφίλ, χαμηλών τόνων, που να μην έχει εμπλακεί στο παρελθόν σε στείρες αντιπαραθέσεις και άγονες διαμάχες σε οποιοδήποτε επίπεδο, και ως εκ τούτου έχει μεγάλη διεισδυτικότητα στην τοπική κοινωνία.

Ένας πετυχημένος επαγγελματίας ή επιχειρηματίας, έχοντας αφήσει με πολύχρονη συνέπεια έντονο το δημιουργικό στίγμα του όπου κι αν έχει δραστηριοποιηθεί, θεωρώ ότι είναι και η πλέον ενδεδειγμένη υποψηφιότητα.

Με μια τέτοια επιλογή, η Νέα Δημοκρατία θα έχει αυξημένες πιθανότητες να καταγράψει μια σημαντική επιτυχία σε έναν κομβικό Δήμο της χώρας, με τη συνδρομή φυσικά των πολιτών που θα επιβραβεύσουν δια της ψήφου τους μια υποψηφιότητα προερχόμενη ουσιαστικά από την κοινωνία και όχι από τον κομματικό σωλήνα.

Και εκτός αυτού θα ενισχύσει και τη δική της θέση, εν όψει των εθνικών εκλογών.