Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το tlife για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής θα περάσει από τον 8ο Οίκο σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τη διαχείριση των οικονομικών σας. Νέες επαγγελματικές συμφωνίες θα εμφανιστούν μπροστά σας, οι οποίες θα είναι ιδιαίτερα συμφέρουσες. Θα έχετε την ευκαιρία να τονώσετε ακόμη περισσότερο τη σχέση με τον αγαπημένο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο στη δουλειά σας και θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε με τους συνεργάτες σας τις ανησυχίες καθώς και τους προβληματισμούς σας για τα πρότζεκτς που έχετε μπροστά σας. Θα υπάρξει μία σημαντική πρόοδος στα οικονομικά σας. Ενδέχεται ένα από τα χόμπι σας να σας αποφέρει χρήματα και μάλιστα αρκετά. Μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Όσο για τα αισθηματικά σας, καιρός να βρείτε νέους κώδικες επικοινωνίας με τον αγαπημένο σας και να βελτιώσετε τη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σας και θα αυτό το διάστημα θα σας βοηθήσει να αναπτερώσετε το ενδιαφέρον σας για τη δουλειά σας. Θα αγωνιστείτε σκληρά για να πετύχετε τους επόμενους στόχους σας. Με τη βοήθεια της οικογένειάς σας θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε σε κάποιες οικονομικές αστοχίες που έχετε. Η υγεία σας και η εξωτερική σας εμφάνιση σας απασχολούν πλέον περισσότερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα αφιερώσετε μεγάλο μέρος της ημέρας σας στη δουλειά σας και στην πραγματοποίηση κάποιων σημαντικών στόχων που έχετε θέσει. Από αυτές τις υποχρεώσεις που θα φέρετε εις πέρας θα προκύψουν κάποια πολύ σημαντικά έσοδα που θα φέρουν αλλαγές στη ζωή σας. Τα άστρα σας ευνοούν και θα ξεκλέψετε περισσότερο χρόνο για τον αγαπημένο σας. Μην σκορπίσετε την ευκαιρία αυτή και μην αναλωθείτε σε άσκοπους καβγάδες.

ΛΕΩΝ

Το σπίτι και το οικογενειακό σας περιβάλλον είναι η νούμερο ένα απασχόλησή σας για σήμερα. Τα επαγγελματικά σας έχουν μπει σε μία σειρά και παρόλο που δουλεύετε πολύ, δεν κουράζεστε τόσο. Γιατί; Γιατί η ψυχολογία σας είναι ανεβασμένη. Είναι σημαντικό λοιπόν για εσάς να λύσετε ένα οικογενειακό πρόβλημα, οικονομικής φύσεως και θα το κάνετε. Είναι πιθανό μέσα στο επόμενο διάστημα να προκύψει και μία μετακόμιση. Στα αισθηματικά σας είναι ευνοϊκά τα μηνύματα… Εάν είστε single να είστε έτοιμη για όμορφες αλλαγές…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχετε σημαντικές επαφές και συζητήσεις με ανθρώπους που θέλουν να σας βοηθήσουν να αλλάξετε την επαγγελματική σας πορεία και να χτίσετε την καριέρα σας. Τα οικονομικά σας είναι ένας τομέας που δεν σταματά ποτέ να σας απασχολεί. Το βασικό πρόβλημα είναι ότι κάνετε κακή διαχείριση. Μην κάνετε σπατάλες! Νέες γνωριμίες θα πραγματοποιηθούν και ίσως πλέον να γυρίσετε σελίδα στην προσωπική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Νέες, λαμπρές προοπτικές ανοίγονται μπροστά σας το επόμενο διάστημα. Αρπάξτε τις επαγγελματικές ευκαιρίες που έρχονται και μην δυσανασχετείτε για την πολλή δουλειά. Είναι για καλό. Είναι βασικό για εσάς να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τα οικονομικά σας και να τακτοποιήσετε κάποιες υποχρεώσεις του παρελθόντος που έχετε παραμελήσει. Αναζητήστε νέες πηγές εσόδων, θα βγείτε πολύ κερδισμένη. Βασικό για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στην καθημερινότητά σας, είναι να επαναφέρετε τις ισορροπίες στη σχέση σας με τον αγαπημένο σας. Οι καβγάδες δεν βοηθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην αποφύγετε να εκφράσετε τα πραγματικά σας συναισθήματα και τις σκέψεις σας για κάτι που προσπαθείτε να πετύχετε στη δουλειά σας. Η λανθασμένη επικοινωνία με τους συνεργάτες σας δεν θα φέρει αποτέλεσμα. Η πειθώ σας θα σας βοηθήσει να πετύχετε καλύτερες συμφωνίες για τα οικονομικά σας, εκμεταλλευτείτε αυτό το ατού σας. Όσο για τα αισθηματικά σας, φροντίστε να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά στις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα θέση του Ερμή από σήμερα και μέχρι τέλος του μήνα θα σας επηρεάσει πολύ. Οι επιθυμίες σας θα έρθουν σε σύγκρουση με την πραγματικότητα και οι ανασφάλειές σας θα σας κάνουν ανήσυχη, σε σημείο που θα χάσετε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Η ανασφάλειά σας όμως για το μέλλον θα σας βάλει σε σκέψεις για το πώς να οργανώσετε καλύτερα τη δουλειά σας έτσι ώστε να σας αποφέρει περισσότερα χρήματα. Σκεφτείτε και δράστε ανάλογα. Όσο για την ερωτική σας ζωή… Αναστάτωση! Ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα φέρει τα πάνω κάτω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας είναι σαφείς και δουλεύετε για να πετύχετε. Δραστηριοποιήστε σε πολλούς τομείς, και αυτό είναι ρίσκο. Πρέπει να είστε προσεκτική. Θα βρείτε τα κατάλληλα άτομα για να πλαισιώσετε την ομάδα που ονειρεύεστε και αυτό θα σας εξασφαλίσει καλύτερες οικονομικές απολαβές στο μέλλον. Τα άστρα σας ευνοούν και στα αισθηματικά σας, αρκεί να μην σπαταλήσετε την ενέργειά σας σε ανούσιες συζητήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ενδιαφέρον σας είναι στραμμένο στη δουλειά σας και εργάζεστε σκληρά έτσι ώστε μέχρι και η πιο μικρή λεπτομέρεια να προβλεφθεί. Ανήκετε σε εκείνες τις γυναίκες που δεν τα παρατάνε. Τα οικονομικά σας ωστόσο δεν είναι ακόμη σε σημείο που να σας ευχαριστούν. Εργαστείτε πάνω σε αυτό, για να δείτε τι μπορείτε να κάνετε καλύτερα. Είναι πιθανό να αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας, αν και δεν είναι τίποτα ακόμη σίγουρο για εσάς. Μην παίρνετε παρορμητικές αποφάσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Νομικές υποθέσεις και ζητήματα που έχει σχέση με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό θα σας απασχολήσουν πολύ από σήμερα και για το επόμενο διάστημα. Πρόκειται για σημαντικές επαγγελματικές εξελίξεις που θα σας αποφέρουν και σημαντικά οφέλη. Μην χάσετε τις ευκαιρίες που έρχονται μπροστά σας. Προσοχή στην επικοινωνία με τους συνεργάτες σας, οι καβγάδες δεν χωράνε! Θετικά φαίνονται τα πράγματα και στα αισθηματικά σας.. Σύννεφα του παρελθόντος διαλύονται σιγά – σιγά.