Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει από τους φιλάθλους της Πάτρας για τα εισιτήρια διαρκείας της Παναχαϊκής, με τους ανθρώπους της ΠΑΕ να εκφράζουν την ικανοποίηση τους από την μέχρι τώρα κίνηση τους. 

Μπορεί βέβαια οι παράγοντες και οι συνθήκες που υπάρχουν να μην ευνοούν την διάθεση τους στην αγορά, όχι τόσο για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί, όσο κυρίως για την κατάσταση που υπάρχει στο πρωτάθλημα το οποίο ακόμα δεν έχει ξεκινήσει, χωρίς να υπάρχει κάποια απόφαση για το πότε θα έχουμε την πολυπόθητη σέντρα. 

Οι οπαδοί περιμένουν πώς και πώς για να ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα, κάτι που τόνισαν άλλωστε και σε ανακοίνωσή τους οι Nortenos, στέλνοντας μήνυμα προς τους αρμοδίους για την άμεση έναρξη του. Στην ΠΑΕ πιστεύουν ότι η έναρξη του πρωταθλήματος, σε συνδυασμό με τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό θα εκτινάξει στα ύψη την πώληση των διαρκείας. 

Στο μεταξύ το εμπορικό τμήμα της ΠΑΕ "τρέχει" τα ζητήματα των χορηγιών, έχοντας κάνει ήδη τις πρώτες συμφωνίες, ενώ στην τελική ευθεία είναι οι συζητήσεις για τις μεγάλες χορηγίες που επιδιώκει να κλείσει η διοίκηση οι οποίες και αυτές βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωση τους. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι τιμές των διαρκείας στις περισσότερες κατηγορίες που εκδίδει η ΠΑΕ είναι πεσμένες σε σύγκριση με την περασμένη περίοδο, δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε όλα τα βαλάντια για να παρακολουθήσουν τους αγώνες της πατρινής ομάδας.