Δεν ήταν λίγοι οι αθλητές των σωματείων της Πάτρας που αγωνίστηκαν στα 10.000 μέτρα του Run Greece, την Κυριακή. 

Ανάμεσα σε αυτούς ο βαδιστής Κωνσταντίνος Ντεντόπουλος, της Ολυμπιάδας Πατρών που συμμετείχε στον αγώνα και έκανε μία αρκετά καλή επίδοση με χρόνο 34.43'', πετυχαίνοντας τον δεύτερο καλύτερο του χρόνο. 

Ο αθλητής της Ολυμπιάδας Πατρών τερμάτισε στην 5η θέση, φεύγοντας μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές που διεκδίκησαν την πρωτιά στον αγώνα που έγινε, σαν... σίφουνας κάνοντας την μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους δρομείς. Ο ίδιος πάνω από όλα έδειξε να διασκεδάσει την συμμετοχή του και έμεινε ικανοποιημένος από τον χρόνο που πέτυχε. 

"Κάθε χρόνο αυτή την εποχή δίνω μεγάλη έμφαση στο τρέξιμο και στην αντοχή" τονίζει μιλώντας στο patrasevents.gr. "Είμαι ευχαριστημένος από τον αγώνα και τη θέση που πήρα, ανάμεσα σε πολύ δυνατούς αθλητές. Η επίδοση μου με αφήνει και αυτή ικανοποιημένο αφού δείχνει ότι βρίσκονται σε ένα πολύ καλό επίπεδο για την εποχή". 

Ο Κωνσταντίνος Ντεντόπουλος αγωνίζεται στα 20 χιλιόμετρα και (κυρίως) στα 50 χιλιόμετρα βάδην. "Ήταν ο τελευταίος αγώνας που έκανα πάνω στο τρέξιμο και στην αντοχή. Πλέον μπαίνω σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας πάνω στο αγώνισμα μου".