Συνέντευξη στο ένθετο Page 2 της Νέας Σελίδας παραχώρησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η οποία μίλησε για την όμορφη σχέση της με τον σύζυγό της, Φάνη Μουρατίδη.

Με τον άντρα σου, τον Φάνη Μουρατίδη, γίνατε ζευγάρι όταν παίζατε μαζί στο «Μπαμπά μη τρέχεις». Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας;

Ναι, ερωτευτήκαμε κατευθείαν. Και το περίεργο είναι ότι, παρόλο που είμαστε στον ίδιο χώρο και έχουμε και κοινές παρέες, συναντηθήκαμε για πρώτη φορά στο γραφείο του Καραγιάννη.

Τι σε τράβηξε στον Φάνη;

Δεν μπορείς να ξέρεις τι ακριβώς είναι αυτό που σε τραβάει στον άλλο. Είναι αυτή η “χημεία” που λέμε ότι έχουν τα ζευγάρια. Στην πορεία διαπίστωσα ότι κάποια κομμάτια του συμπλήρωναν δικά μου, όπως ακριβώς γίνεται με το παζλ. Μπορεί η σχέση μας να έχει αλλάξει με τα χρόνια, γιατί μεγαλώνουμε και αλλάζει και η οπτική μας απέναντι στα πράγματα, αλλά αυτό που σε συνδέει με τον άλλον, αυτά τα κομμάτια που κολλάνε μεταξύ τους όπως σ’ ένα παζλ, δεν αλλάζει.

Κρύβατε στην αρχή τη σχέση σας;

Ναι, στην αρχή το κρύβαμε. Όταν πια η σχέση μας προχώρησε, χωρίς να πούμε κάτι, το κατάλαβαν. Δεν είναι ότι φιλιόμασταν στα γυρίσματα, αλλά κάποια πράγματα φαίνονται. Ε, και μετά και να θέλαμε να το κρύψουμε, δεν θα μπορούσαμε, γιατί έμεινα έγκυος, οπότε εκεί φάνηκε για τα καλά.

Αποφασίσατε να κάνετε οικογένεια, παρόλο που η σχέση σας δεν είχε δοκιμαστεί στο χρόνο.

Αυτό λειτούργησε θετικά, γιατί δεν είχαμε κουραστεί ο ένας με τον άλλο. Από τη στιγμή που ήταν κάτι που θέλαμε, γιατί να το περιμέναμε; Όταν βλέπεις ότι έχεις έναν σοβαρό άνθρωπο απέναντί σου, δεν έχεις λόγο να φοβάσαι. Τώρα για τη μεταξύ μας σχέση, αυτό έτσι κι αλλιώς δεν μπορείς να το προεξοφλήσεις ότι θα λειτουργήσει.

Ο Φάνης έχει τη φήμη του αφηρημένου. Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που έχει κάνει;

Ναι, ο Φάνης είναι πολύ αφηρημένος. Το πιο αστείο που έχει συμβεί είναι ότι έφυγε από το σχολείο των παιδιών χωρίς τα παιδιά! Και τα παιδιά τον κοιτούσαν με απορία. Δευτερόλεπτα μετά συνειδητοποίησε τι έκανε και γύρισε πίσω για να τα πάρει, αλλά ήταν πραγματικά πολύ αστείο!