Κάποιες σόλο εµφανίσεις της Μαρίας Σολωμού τελευταία, όπως επίσης και η παρουσία του Πάνου Μουζουράκη στη βάφτιση του γιου της Φανής Χαλκιά και του Λούη Καραµάνου πριν από λίγες εβδοµάδες στη Μεσσηνία χωρίς την ηθοποιό στο πλευρό του, άρχισαν να φουντώνουν νέο... κύκλο φηµών που θέλουν το ζευγάρι να έχει χωρίσει.

Ο Πάνος, πάντως, κατά την παρουσία του στην όµορφη οικογενειακή στιγµή των φίλων του, όταν τον ρωτούσαν για την απουσία της ηθοποιού από δίπλα του, έβαζε τα πράγµατα στη θέση τους απαντώντας ορθά-κοφτά: «Είναι καλά, αλλά λόγω των προβών της δεν κατάφερε να έρθει».

Κόντρα σε όσα ακούγονται για χωρισµό και κρίση στη σχέση τους, που πολλοί «εφηύραν» για ακόµα µία φορά, το ζευγάρι συνεχίζει να είναι µαζί και πολύ ερωτευµένο! Αλλωστε, οι δυο τους πίστευαν πως ο έρωτάς τους θα περνούσε πολύ πιο δύσκολες ώρες τώρα απ’ ό,τι τελικά συνέβη. Γιατί εκείνος, αν δεν δεχόταν δελεαστικές προτάσεις από Ελλάδα, θα παρέµενε στις Ηνωµένες Πολιτείες, όπου είχε εγκατασταθεί από την περασµένη άνοιξη, όπως αναφέρει το NDP.

Τότε, µάλιστα, παρά το γεγονός ότι η απόσταση θα δηµιουργούσε σοβαρά προβλήµατα στη σχέση τους, έδειχναν αποφασισµένοι να παλέψουν γι’ αυτόν τον έρωτα που ξεκίνησε πριν από περίπου οκτώ χρόνια. «Η σχέση τους είναι καρµική και δεν πρόκειται να διαλυθεί έτσι εύκολα», λένε πλέον οι φίλοι τους, πεπεισµένοι ότι συµβαίνουν τόσες συµπτώσεις υπέρ τους, που δύσκολα το πιστεύει κανείς!

Η τεράστια επιτυχία που γνώρισε µε τη συµµετοχή του στο σίκουελ της ταινίας «Mamma mia» είναι δεδοµένη και µάλιστα ήρθε από τις πρώτες κιόλας ηµέρες της διαµονής του στις Ηνωµένες Πολιτείες. Η ανοδική του πορεία εκτός Ελλάδας διακόπηκε για λίγο λόγω της δελεαστικής πρότασης που δέχθηκε για τη θέση του κριτή στο talent show «The voice». Η παρέα του Σάκη Ρουβά, της Ελενας Παπαρίζου και του Κωστή Μαραβέγια τον έκαναν να γυρίσει πίσω και να λάβει και πάλι θέση στην κόκκινη καρέκλα του talent show στον ΣΚΑΪ, δίχως δεύτερη σκέψη.

Η πικρία που είχε όταν έφευγε για την Αµερική, καθώς δεν γνώριζε πότε θα ξαναέβλεπε την αγαπηµένη του αλλά και τους δικούς του ανθρώπους στην Ελλάδα, έδωσε τη θέση της στη χαρά και στην ικανοποίηση ότι επιστρέφει και πάλι στα παλιά του ληµέρια και σε όλους εκείνους τους ανθρώπους που αγαπά. Ετσι, σύμφωνα με τη Realnews, δίνεται λίγη ακόµα παράταση στην ηρεµία του ζευγαριού, που δεν θα χρειαστεί να αντιµετωπίσει -τουλάχιστον για το επόµενο διάστηµατο- εµπόδιο µιας τεράστιας χιλιοµετρικής απόστασης.