Στην Ρωσία βρίσκεται ο διεθνής Πατρινός πυγμάχος Μάρκος Μιχαλόπουλος προκειμένου να εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας 2018.

Μαζί του όπως πάντα ο πατέρας και προπονητής του Μιχαλόπουλος Λάμπρος που έχει εξ ολοκλήρου αναλάβει την προπονητική και οικονομική στήριξη του Μάρκου που κατέχει ήδη την 5η θέση στην Ευρώπη με 1 αργυρό και 1 χάλκινο μετάλλιο σε πρόσφατα διεθνή τουρνουά.

Ο ίδιος σε ανάρτηση του στο facebook αναφέρει:

"Για 3η χρόνια συμμετέχω σε Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εκπροσωπώντας το έθνος και την σημαία μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου, τους συναθλητές και τον πρόεδρο της ΠΥ.Γ.Μ.Η για την ηθική και οικονομική στήριξη στην διεθνή μου διαδρομή, και ένα μεγάλο "δεν πειράζει" σε όσους θα έπρεπε αλλά ποτέ δεν με στήριξαν. Και σχετικά με την άποψη που διατυπώθηκε: "δεν είναι όλοι οι πρωταθλητές το ίδιο" όσον αφορά την συμμετοχή τους ή μη σε πρόσφατο τουρνουά να συμπληρώσω ότι: "δεν είναι και όλοι οι προπονητές το ίδιο". Άλλοι πορεύονται με την εύνοια, την προβολή και τις πριμοδοτήσεις των αρμόδιων φορέων και άλλοι παλεύουν μόνοι, έχοντας στο πλευρό τους μόνο τους αθλητές τους! ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!"