Γενέθλια κάνει σήμερα το Patras Events, που σβήνει τα 5α κεράκια του, με «SeX Me UP»!

The sexiest party in town απόψε στο Ακρωτήρι στην παραλιακή του Ρίου με πολλά happenings, πυροτεχνήματα, εκπλήξεις και τους πιο γνωστούς dj’s, να ξεσηκώνουν στους ρυθμούς τους!

Θα είναι όλοι εκεί για γιορτάσουν τα γενέθλια του patrasevents.gr και να αποχαιρετήσουν το τελευταίο Σάββατο του καλοκαιριού του 2013.

Το patrasevents.gr γιορτάζει την επιτυχημένη πενταετή λειτουργία του στο διαδικτυακό χώρο και κάνει ένα από τα πιο hot party το ¨SeX Me Up¨ που άνοιξε την θερινή σεζόν στο Ακρωτήρι και «βούλιαξε» το μαγαζί.

To no1 Mainstream RnB party με 170 εμφανίσεις στα πιο γνωστά clubs της Ελλάδας, μιξάροντας τις πιο hot hip hop, Dance R’n’B και Dance επιτυχίες από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, συνοδευόμενοι από τις καλύτερες "Sex Me Up" χορεύτριες!

Στα decks θα βρίσκεται μια δυνατή ομάδα djs που απαρτίζεται από τους: SILENCE, Panagiotis Kolliopoulos, Giannis Kokkalis, Spyros Mavrommatis, John John Katapodis και Bob Dk.

Τα djs sets που έχουν ετοιμάσει θα απογειώσουν την νύχτα και υπόσχονται εκπλήξεις, μουσικές που θα συζητηθούν. Το κερασάκι στην τούρτα η guest εμφάνιση της  pop τραγουδίστριας Μαρίας Μακρή η οποία αναμένεται «να χάσει τον έλεγχο» με ξένες και ελληνικές επιτυχίες.

Στις εκπλήξεις της βραδιάς το ζαχαροπλαστείο «Αχαϊκό Εντελβάις» που θα δροσίζει με παγωτά την καυτή ατμόσφαιρα όλη την νύχτα…

Η είσοδος είναι ελεύθερη ενώ ένα σημαντικό ποσό των εσόδων θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

Είσοδος Ελεύθερη
Τιμή Φιάλης -
50 ευρώ
Τιμή Ποτού
- 5 ευρώ
Τηλ. Επικ. 2610 990772

Nα είστε όλοι εκεί!