Viral έχουν γίνει τα σχόλια της Πατρινής Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Next Top Model από τα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης, αλλά και από τα social media. 

Αιτία; Ο τρόπος που σχολιάζει τις κοπέλες που περνάνε από την κριτική επιτροπή, οι εξιστορήσεις από τις προσωπικές της εμπειρίες στην καριέρα της, με τους χρήστες των social media να σχολιάζουν πότε θετικά και πότε αρνητικά τα λεγόμενα της, με κοινό χαρακτηριστικό όλων αυτών το χιούμορ και την μεγάλη φαντασία. 

Η ίδια απάντησε στα σχόλια που της έγιναν γράφοντας στο instastories της: "Είστε απίθανοι. Τρελαίνομαι με την ευρηματικότητα και τη φαντασία σας". Η αλήθεια είναι ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται σε αυτή την κριτική επιτροπή στο απόγειο της καριέρας της, σε μία περίοδο που θα μπορούσε να ταξιδεύει με μία βαλίτσα στο χέρι από την Νέα Υόρκη, στο Λος Άντζελες και από εκεί στο Μιλάνο ή στο Λονδίνο. 

Είναι και θεωρείται ένα από τα μοντέλα στον κόσμο που "κλείνουν" δουλειές με μεγάλα brands και τα ζητούν παντού, σε επιδείξεις μόδας, φωτογραφίσεις, διαφημιστικές καμπάνιες κτλ. Όλα αυτά είχαν δημιουργήσει γύρω από το πρόσωπο της έναν μικρό "μύθο" για τα κοριτσάκια που ήθελαν να ασχοληθούν με το χώρο. 


Ο "μύθος" αυτός με την συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του "Next Top Model" ακυρώθηκε, όχι για τα σχόλια που κάνει, αλλά μόνο και μόνο από την προβολή που της δίνει η τηλεόραση σε μία τέτοια εκπομπή διαγωνιστικού τύπου.

Βλέπετε ο "μύθος" χρειάζεται τους γρίφους του και τα ερωτηματικά του. Πλέον έχει γίνει σίγουρα πιο γνωστή στο ευρύ κοινό, όμως ο "μύθος" χάθηκε. Από αυτή την άποψη δεν ξέρουμε αν η συμμετοχή της σε αυτή την εκπομπή θα κάνει τόσο καλό στην καριέρα της. 

Με λίγα λόγια: Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμείς εδώ στην Πάτρα την προτιμούσε σαν top model, όπως και είναι, παρά σαν μέλος της κριτικής επιτροπής. Αφήστε που το σκληρό ύφος δεν της πάει και τόσο. Όσοι τη γνωρίζουν ξέρουν ότι είναι καλό παιδί...