Μία βδομάδα μέσα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ «έκλεισε» χθες το αγοράκι που τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πτώση από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάστασή του παραμένει ιδιαίτερα δύσκολη καθώς φέρει τραύματα και κακώσεις στο κεφάλι και το σώμα του.

«Η κατάσταση της υγείας του παραμένει ιδιαίτερα σοβαρή. Εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε καταστολή. Είναι διασωληνωμένο και οι γιατροί δίνουν τον καλύτερό του εαυτό για να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη μάχη», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Φανουργιάκης.

«Τραγική» φιγούρα η μητέρα του αγοριού

Η μητέρα του άτυχου αγοριού ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα διαδραματίστηκαν μία εβδομάδα πριν.

Η ίδια βρίσκεται αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη, καθώς έχει συλληφθεί για αμέλεια εποπτείας ανηλίκου, ωστόσο οι αρχές έχουν «παγώσει» κάθε διαδικασία καθώς προέχει η υγεία του αγοριού.

Το χρονικό του ατυχήματος

Όλα συνέβησαν αργά το πρωί της 28ης Σεπτεμβρίου όταν το 5χρονο αγοράκι βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού του, στον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας στην οδό Γογόνη στα Χανιά.

Το παιδί την ώρα που έπαιζε στο μπαλκόνι έχασε την ισορροπία του κι έπεσε στο οδόστρωμα με τους περαστικούς να ειδοποιούν τις αρχές.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε το άτυχο παιδί μεταφέροντάς το με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο των Χανίων. Οι γιατροί έκριναν την άμεση μεταφορά του στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ όπου και νοσηλεύεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνη την ώρα το παιδί βρισκόταν μόνο του στο σπίτι καθώς ο πατέρας έλειπε στη δουλειά και η μητέρα είχε βγει για λίγο έξω.

Πηγή: cretapost