H Μάντι Ζίγκλερ έχει περάσει απ’ ό,τι φαίνεται το μισό της ζωής της πρωταγωνιστώντας στα μουσικά βίντεο της Sia, αλλά το παιδί – θαύμα, μόλις πρόσφατα έφτασε στην επιτρεπτή ηλικία για οδήγηση. Για τα 16α γενέθλιά της η νεαρή έλαβε ένα ιδιαίτερο δώρο από την Sia: ένα λευκό Audi Q3. Το SUV, η τιμή του οποίου ξεκινά από 32.900 δολάρια, δεν είναι μια απλή επιλογή για πρώτο αυτοκίνητο. Επιπλέον η Ζίγκλερ έλαβε το δώρο από ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της μουσικής.

Σε ανάρτηση στο Instagram, η Sia μοιράστηκε την είδηση με μια φωτογραφία της, στην οποία αγκαλιάζει τη νεαρή χορεύτρια. Στη λεζάντα έγραψε: «Χρόνια πολλά για το πιο ιδιαίτερο noonoo μου @MaddieZiegler». Επειδή ήταν μια τόσο συναρπαστική στιγμή, η τραγουδίστρια μοιράστηκε μάλιστα και βίντεο, στο οποίο οι δύο χορεύουν στο καπό του αυτοκινήτου, σύμφωνα με το Wmagazine.

Η Ζίγκλερ βίωσε το πραγματικό εφηβικό όνειρο, καθώς έχει πρωταγωνιστήσει στα μουσικά βίντεο της Sia «Chandelier» και «Elastic Heart».

Η Μάντι Ζίγκλερ απέκτησε φήμη το 2011 όταν ήταν 8 χρονών και συμμετείχε στο αμερικανικό ριάλιτι σόου Dance Moms του Lifetime.