Αν δείτε αυτή την Lamborghini σε κάποιον από τους δρόμους της Πάτρας, μην νομίζετε ότι ξαφνικά βρεθήκατε σε κάποια άλλη πόλη.

Πράγματι αυτό το διαστημικό super car είναι κάτι το εξωπραγματικό για την καθημερινότητα αυτής της πόλης. Απλά η Lamporghini αυτή υπάρχει στην Αχαϊκή πρωτεύουσα και φυλάσσεται στο γκαράζ του γνωστού ιδιοκτήτη επιχείρησης οδικής βοήθειας, Βασίλη Κοζιώρη. 

Το αμάξι αυτό δεν ανήκει σε κάποιον Πατρινό. Είναι αξίας βλέπετε 531.000 ευρώ και δύσκολα θα μπορούσε να την αγοράσει κάποιος από εμάς. Ανήκει σε έναν ελληνογερμανό εφοπλιστή που είχε έρθει διακοπές στην Ελλάδα και μετέφερε εδώ το... αμαξάκι του. Πρόκειται για το πιο ανανεωμένο μοντέλο της μεγάλης αυτής εταιρείας αυτοκινήτων, την Lamborghini Aventador S του 2018. 

Το μοντέλο αυτό έχει μία επιθετική μορφή ως προς τον σχεδιασμό του, ενώ οι κυριότερες αλλαγές έχουν να κάνουν με την αεροδυναμική του, η οποία είναι βελτιωμένη αρκετά κυρίως στο μπροστινό του μέρος. Σύμφωνα με την Lamborghini, η Aventador S έχει βελτιωμένη αεροδυναμική κατά 400% σε σχέση με την Aventador.

Όπως και να έχει αυτό το σούπερ όχημα κερδίζει τις εντυπώσεις και τα βλέμματα, σε όποιον δρόμο και να βρεθεί. Πόσο μάλλον στους δρόμους της Πάτρας, εκεί που σίγουρα δεν θα το έχετε ξαναδεί.