Εξελίξεις έχουμε στην ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής. 

Ο Νίκος Ρουμελιώτης αποφάσισε να ανακοινώσει την αποχώρηση του από την ομάδα των "κοκκινόμαυρων" αφού οι συζητήσεις που είχε τους τελευταίους μήνες για την οικονομική στήριξη της όλης προσπάθειας δεν απέδωσε καρπούς, όπως υποστηρίζει. 

Ταυτόχρονα με την αποχώρηση του από την Παναχαϊκή γνωστοποίησε στον φίλαθλο κόσμο την μεταγραφή του στον Παμβοχαϊκό με τον οποίο και θα αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα της Volley League. 

To γεγονός αυτό προκάλεσε αίσθηση αφού ο Νίκος Ρουμελιώτης πέρα από παίκτης της ομάδας, είχε αναλάβει τα τελευταία χρόνια μαζί με την οικογένεια του τα διοικητικά ηνία της Παναχαϊκής. 

Ο ίδιος, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, βρίσκεται σε επαφές με ομάδα παραγόντων χωρίς όμως μέχρι ώρας να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο πάνω σε αυτό.

Όπως επισημάνει σε γραπτή του δήλωση στα ΜΜΕ της περιοχής η ομάδα των παραγόντων με την οποία βρίσκεται σε συζητήσεις είναι από την Πάτρα και είναι άνθρωποι που αποδεδειγμένα έχουν προσφέρει στο Πατρινό βόλεϊ. 

"Βρίσκομαι σε συζητήσεις μαζί τους , ώστε να συσπειρωθούν οι υγιείς δυνάμεις και να βρεθεί μια διάδοχη λύση που θα βοηθήσει το πατρινό βόλεϊ να μην δεχτεί ένα ακόμα πλήγμα" αναφέρει στην δήλωση του και συνεχίζει λέγοντας:

"Τα τελευταία χρόνια η ομάδα μας, η Παναχαϊκή, έχει προσφέρει στο Πατρινό βόλεϊ, πανηγυρίσαμε δύο ανόδους και συμμετείχαμε για μια τριετία με αξιώσεις στο πρωτάθλημα της Volley League. 

"Προσωπικά προσέφερα αγωνιστικά, αλλά και οικονομικά. Η ομάδα είναι υγιής. Πρόθεσή μου είναι να παραδώσω τη σκυτάλη σε παράγοντες από την Πάτρα, για τη δημιουργία μιας νέας ομάδας, ίσως με νέο όνομα που θα αφήσει το στίγμα της στο Πατρινό βόλεϊ και ελπίζω σύντομα να έχουμε νεότερα, ειδάλλως για την Παναχαϊκή η αποχώρηση από το πρωτάθλημα θα είναι μονόδρομος".